Sen arkadasin yazini anlamassin galiba. Ben kisaca özetleyim. Maci kaybedersek, Kasimpasaya degil Hakemlere yani TFF ye kaybederiz diyor.
Bende ayni fikirdeyim, TFF kendini affettirmek icin yamuk yapabilir.
O zaman bende size soruyorum TFF bizim maci mi buldu kendini affetirmek icin ???
Gitsin Kasimpasa haftaya idaali olmayan takimla oynayinca affedirsin kendini bizim hedefimiz var....
O zaman bende size soruyorum TFF bizim maci mi buldu kendini affetirmek icin ???
Gitsin Kasimpasa haftaya idaali olmayan takimla oynayinca affedirsin kendini bizim hedefimiz var....
Anlamamakta inat ediyorsun, yoksa benmi anlatamadim bilmiyorum. Bize neden soruyorsun kardesim, durma göre mactan sonra tüpcüye sorarsin.
Senelerdir hakemler tarafindan bu takimin ligme ligme dograndigini cok cabuk unutmussun.
insaallah güzel oyun ve adaletli bir hakem yönetimiyle kazaniriz.
daha maç başlamadan hakemleri bahane etmeye başladınız adam gibi oynasınlar yenilmesinler artık olası bir mağlubiyet aldığımız zaman sanırım millet faturayı hakeme kesecek artık artık bırakın şu hakemlerle ugraşmayıda takımı desteklemeye odaklanın iş tezehurata geldiği zaman kimsenin sesi çıkmaz iş hakeme sövmeye geldiği zaman çok güzel koro şeklinde söversiniz
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
daha maç başlamadan hakemleri bahane etmeye başladınız adam gibi oynasınlar yenilmesinler artık olası bir mağlubiyet aldığımız zaman sanırım millet faturayı hakeme kesecek artık artık bırakın şu hakemlerle ugraşmayıda takımı desteklemeye odaklanın iş tezehurata geldiği zaman kimsenin sesi çıkmaz iş hakeme sövmeye geldiği zaman çok güzel koro şeklinde söversiniz
ha aynen gardas agzina saglik
Bu Konuda 58YIGIDO58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...