Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Toraman Sivas'ta
Alt 05.08.2014, 13:11   #81
GurbetciYigidom
Yiğido

GurbetciYigidom - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

49 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GurbetciYigidom ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Toraman Sivas'ta

Hayirli ugurlu olsun hem sivassporumuza hemde toromana biraz form tutmasi lazim ama sivassporumuza kesin faydali olacaktir
Alt 05.08.2014, 13:13   #82
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yabanci da dahil, 3-4 tane t.direktörün degistigi yerde zaman zaman müthis seviyede performans gösterdigi halde 6-7 senedir milli takima alinmamasini sadece haksizlikla aciklayabiliyorsan ne ala. Milli takimin asil basarisizlik sebebi oyuncu tercihlerinden ziyade sistemsizlik (ama milli takim baska bir tartisma konusu tabi). 2002 ve 2008'deki basiralr da benim icin günlük ve kismen tesadüfi basarilardir.

Kücük bir düzeltme: Sanirim Toraman I.Akin ile degil I.Üzülmez ile kavga etmisti. O da zaten futbolu birakacakti. Torman hakli ise, hakliyken kadro disi kalmasi da tuhaf tabi. Ama bir kaptan olarak takim ici huzuru bozucu tavirlari da kadro disi kalmasina sebep olmus olmasin?

Diger taraftan kadro disi degilken de banko degildi ve gecen sene hic oynamadi. Benim gözümde performans konusunda kapali kutu. Gecmiste iyi olmasi, su anki durumunun bilinmezligi göz önüne alindiginda pek referans olamaz. Örnek: 2007'ye kadar Tuncay Sanli ve sonrasi.

Alex konusuna gelince, kendi adima cevabim: Eger ilk yorumumu dikkatli okuduysan baslarinda fikrim gizli (yani sen sormadan önce). Alex'in Ziya'ya yumruk olayini bilmiyorum dogrusu. Ama biz kimseyi tek davranislik veya kisisel olaylar icin elestirmiyoruz. En azindan Alex kisiligi takdir edilen birisi (bildigimiz gördügümüz kadariyla). Dolayisiyla Alex ile I.Torman'in kislikleri karsilastirilamaz. Ama Alex'in cirkefliklerini ortaya koyup izah edersen elbette ki Messi olsa Ronaldo olsa istemem. Yani yanilgim varsa yanilgimda israr edecek degilim.

I.Toraman'in Diyarbakir macinda iyi performans göstermis olmasi ne alaka . Tabi ki oynayacak. Performansini baska takimlarin (bu Sivasspor da olsa) durumuna göre ayarlamasi gerekmiyor veya Sivasspor'un kimseden medet ummasina gerek yok. O zaman diger maclarda hangi futbolcu Sivasspor lehine is yapmissa, onu kahramanlastiralim mi? En az 50 futbolcu cikar öyle herhalde. Fikrimi daha acik beyan edeyim: Sezonun son maci, dk. 90, Toraman Sivasspor'a gol atiyor ve Allah göstermesin Sivasspor küme düsüyor. BEN TORAMAN'A BUNUN ICIN KIZMAM. Umarim bu örnekle ne demek istendigi anlasilmistir. En azindan laf olsun diye yazmadigim kabul görürse o da yeter.

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ibrahim toramanın milli takıma alınmamasının tek sebebi evet haksızlık yapılmasıdır,eğer bir oyuncu oynadığı ligde parmakla gösteriliyorsa ,takımınında en büyük savaşçısı ve oyuncusuysa , onu milli takıma almıyan hocanındır suç,almadılarda noldu,bu milli takıma hasan aliyi ,selçuğu aldılarda noldu,gelen türk milli takımına gol yağdırdı ,giden yağdırdı,üstelik son 7 8 yıldır milli takım nal topluyor,dünyada yeri bilinmeyen ülkeler avrupa kupalarına ,dünya kupasına katılıyor,tarihte dünya 3.olmuş türkiye piyasada yok,kavga olayına gelince ibrahim akınla kavgasında haklı olduğunu ben değil, kulüp başkanı da söylemişti,neticede bjk takımında böyle olaylar hoş karşılanmazdı öyle oldu,ibrahim akın haksız olduğu için yollandı, toraman kaldı,sezer le kavgasındada toramanın haklı olduğunu bendeğil, yine başkanı söylüyor,hocası takımdaki otoritesini futbolcularına kaBUL ettirmek adına takımda görmek istemiyor,yönetime kalsa oynatılmasından yana ,eğeer i.toraman sivasa geliyorsa ,biliçin kararı yüzündendir,bisoru sordum cvp veren olmadı ,ziyayı yumrukluyan alex deseki futbolu bırakmadan son 1 sezon türkiyede sivassporda oynamak istiyorum ,kaçkişi yok kardeşim alex bu takımdan içeri girmesin diyecek ?maç içinde olan maç içinde kalır böyle ona buna kin tutarak nefret besleyerek bişey olmaz,bi kardeşim ne güzel yazmış,küme düşme korkusu yaşadığımız sezon diyarbakırsporu adeta tek başına yendi,o maçı kaybetseler fark 4 olacaktı ki ozamanda ne yapıp edip sivassporu yollardılar ptt ligine ,sivasspor taraftarını anlamakta zorluk çekiyorum,tarihte sivassporda başarılı olmuş yada kıyağı olmuş ,sivassporun başarısında emeği olan hocalar ve futbolcular ençok bu taraftar tarafından eleştiriliyor,agbetu diyorum ,yaw oda kim diyolar,kardeşim 13 puanda emeği olan adam ,senin takımının ligde kalmasını sağlıyan adam biraz saygı lütven ,yana yana stoper arıyoruz,önlibero arıyoruz,sağbek aRIYORUZ 3 işi de yapacak usta oyuncuyu ,hemide yerlinin yerlisi oyuncuyu yönetim takıma kazandırıyor ,dahada ikrama geçmiyor,kim gelsin,xavi mi ?herkesin düşüncesine saygım varda birazda gerçeklere dayalı olmalı bu düşünceler, öyle laf olsun diye değil
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2014, 13:13   #83
GurbetciYigidom
Yiğido

GurbetciYigidom - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

49 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GurbetciYigidom ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
psychology58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İbrahim Toramanın geçmişte yaptığı yanlışları bir kenara koyarak yaklaşmak lazım. Daha imza bile atmadan yapılan ağır eleştiriler hem İbrahim'e hem de Sivasspor'a zarar verir. Bence İbrahim'in Sivaslılığını tartışmakta kimsenin haddine değil. Kendini Sivaslı hissetmeyen bir adam izin günlerinde Sivas'a gelmez, Sivasspor'un paf takımının otel masraflarını cebinden karşılamaz. Lütfen biraz da böyle düşünün. İbrahim bu sitede yorum yapan bir çok Sivaslıdan daha Sivaslıdır. Eğer öyle olmasaydı Mecnun Başkanda transfer etmezdi zaten. O yüzden gereksiz eleştiriler yapmayın lütfen.
Cok haklisin gardasim bende senin gibt düsünüyorum
Alt 05.08.2014, 13:32   #84
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Daha önce de belirtmiştim. Bu futbolcuyu istememe nedenlerimi. Daha ilk günden haklı çıkmak üzücü.

Hem bu sayfalarda hem de sosyal medyada SİVASSPOR TARAFTARI 2'YE BÖLÜNMÜŞ DURUMDA ! Facebook ve Twitter'de millet birbirine girmiş durumda !

Bu durum ileride stadta'da rahatsızlıklara & kavgalara yol açacaktır.

Ben her şeyden önce SİVASSPOR diyen bir taraftar olarak, bu adamdan nefret etmeme rağmen, duygularımızı içimize atıp desteklemeye devam edeceğiz.

Her aklı selim Sivaslının da yapması gereken budur !

Hay yasa, lafi agzimdan aldin, ben de diyecektim, sakayla karisik daha gelmeden ortaligi karistirdi o yüzden yaramaz diye

Benim tek hosuma gitmeyen konu, beyan ettigin fikirlerden dolayi suclanmek ve yargilanmak.
Ben kinci olmadigim halde karsi yorumlar otomatikman kinciymissin gibi. Ben kendisini sevmiyorum, bunun da sebepleri var ama bu kinci oldugum anlamina gelmez. Futbolunu begenmiyorum ve performansindan süpheliyim, bunun da sebepleri var ama bu da basarisiz olacaktir anlamina gelmez.
Ben neticede alinmmamasini isterdim.
Son olarak söylenebilecek tek sey Sivasspor icin hayirlisi olsun.
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MOS-BY-58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.08.2014, 13:43   #85
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

Eminimki I.Toramani Isteyen Bircok Takim vardi. Ama O Sivassporu Secti. Artik gecmisdeki olaylari unutup yeni bir sayfa acma vakti..
Alt 05.08.2014, 14:14   #86
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1522 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Gelirse ve takımın başarısı için ter dökerse diğer futbolcularımız gibi başımızın tacı olur

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2014, 16:52   #87
reform
Acemi Yiğido

29 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 457 reform FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Artik bundan sonra biz taraftarlara hayirli olsun demek duser cunku yonetim anlasmis .Ayrica toramani isteyen bir cok takim var iken o Sİvassporu tercih ediyorsa memleketi oldugu icindir bizim verdigimiz parayida fazlasinida baska takim verebilirdi.N e kadar para alack henuz bilmiyorum ama .Alindiysa artik hayirli olsun trekrar.
reform isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2014, 18:25   #88
cetinsamet58
Yeni Yiğido

cetinsamet58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 398 cetinsamet58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Toraman sivas icin cok iyi bir transfer olur hic olmazsa umit oynamaz
Alt 05.08.2014, 19:14   #89
RsT4
Yiğido

RsT4 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 502 RsT4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ntv de okuduğum habere göre Toraman sadece bu sene Sivassporda oynayacakmış , sonra BJK' da devam edecekmiş zira 1 senelik kontrat uzatma teklif etmişler 2015 senesinden sonra.
RsT4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2014, 19:20   #90
asinancetin583
Yiğido

asinancetin583 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

189 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 448 asinancetin583 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gecmisi geride birakip yasananlari unutmak lazim zaman toramana destek zamani

Etiketler
sivasta, toraman