1.gol net ofsayt ve 3. Golde ofsayt gibi duruyor.lig tv gostermiyorki pozisyonlari gorelim. Yine hakemler yakmaya devam ediyor.yaziktir yazik. Basit hatalar yaptik. Yoksa oyun fena degildi.
__________________ başarılar sivasspor, şampiyon sivasspor...
Her seye alistim tamam ama kadire tahammulum kalmadi Allah cektiriyor iste bu kadar basit bir orta saha oyuncusu olmaz pas atmayin bu adama yeter .. kadir yeter!!
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı etlidöktürek'a Teşekkür Ediyor...
Her seye alistim tamam ama kadire tahammulum kalmadi Allah cektiriyor iste bu kadar basit bir orta saha oyuncusu olmaz pas atmayin bu adama yeter .. kadir yeter!!
Yedin bitirdin takımı Carlos, güç kuvvet takat bırakmadın takımda.Bunu görmemek için herhalde aptal olmak gerek.Bekledikçe batacağız dibe daha dibe en dibe.Layık mıyız? Bu şekilde beklediğimiz müddtçe evet evet evet
Bu Konuda birdokuzaltiyed'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
***Değişen bir şey yok .yine hakem hatası, yine şeşo nun bencil oynaması,yine umit in rakibine kazmaca girmesi,yine takım forvetsiz sahada,yine orta sağ 2 pas yapamıyor.yine skora rağmen carlos gulucüklerine devam ediyor .TAHMİN ediyorum 2 FB Lİ başkanda mutludur.ilk yarıda