Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır ?
Sivasspor Kazanır. 188 56,97%
İstanbul Başakşehir Kazanır. 67 20,30%
Berabere Sonuçlanır. 75 22,73%
Katılımcı sayısı: 330. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor 0-1 İ.Başakşehir
Alt 20.12.2014, 14:26   #81
5sekız
Yiğido

86 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 474 5sekız FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor 0-1 İ.Başakşehir

carlos mu istemıyor galıp gelmeyı saçma sapan konuşmayın topçu oynamassa carlos ne yapsın kalecın aptalca goller yerse sonuç bu
5sekız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2014, 14:30   #82
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

İlk yarı bitti.Takımın kimyası bozulmuş.Fiziği 2 senedir bozuktu zaten.Matematik dede puan durumu ortada.Hakem hakem diyorlar.Dogru dürüst bir hakem olsa 8 kişiydik sahada şimdi.Ha teknik direktörümüz de tribundeydi.Da Costa nın ki mor kart gerektiriyordu aslında.Adem in bi adamcağızın boğazını sıkmadığı kaldı.Utaka adamın suratını dağıttı.Cici bütün atakları faulle kesti.Ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar aslında ama yapamıyorlar.Çünkü çok tatil yaptılar şimdiye kadar.Ağustos böcekleri gibiler.Şimdi eleştiremiyorum artık.Artık yönetime bile laf söylemek gelmiyor içimden.Geçen seneden beri yaptığımız yorumları okuyup ağlama zamanı şimdi.Bu hale gelmek hakemlerden şanssızlıktan falan değil.Basiretsizlikden,becerik sizlikden ve aymazlıktan.Tribünde seyretsinler eserlerini ne diyeyim.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2014, 14:31   #83
birdokuzaltiyed
Yiğido

98 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 birdokuzaltiyed Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

"Sahada oynayanından kenarda yönetenine kadar zerre kadar adam gibi çalışıp adam gibi mücadele edemeyen, evinde dahi rakbini boğamayan müsveddeler; ya adam gibi mücadele edin ya da defolun gidin..."
birdokuzaltiyed isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2014, 14:36   #84
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

artık uyanın biraz uyanın,mhk istifa ettide noldu, nedeğişti,adamlar memleketi zaptetmişler istediklerini yapıyorlar 1 pislik mhk baskanı gider yenisi gelir,yeni gelen kim ?rizeli mhk baskanı,abdullah avcı kim?rizeli hoca,rizede tehlikeli yerdeyken ,sivasın rizeden üstte kalmasını isterlermi sanıyorsunuz?bu hakem denen aşşağılık ortam çocuğu kesin biyerden talimat alarak maça çıkmıştır,bunu hayal olarak görmüyorum,verdiği vermediği tüm kararlarında hissediyorum,bi hakeme denseki ,gardaş bak sen şu mamaçı yöneteceksin ancak öyle yönetki evsahibi kesinlikle kazanamasın ,işte ancak bu şekilde yönetilir maç sivasa giderken biranda istanbul belediyeye döndü,belediye diyorum,başakşehir paravan isim ,ibb destekli ,devlet destekli takım,ibb ile bu takımın yöneticileri arasında organik ve inorganik bağlantılar mevcut ,millet bilmesin diye adını başakşehir koydular,neticede 2.ligden beri bu lanet takım sivasa çok azap veriyor ,tabiki beni üzen noktada,bunlara o gücü verenlerde benim şehrimin insanları
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Sivasspor 0-2 İ.Başakşehir
Alt 20.12.2014, 15:22   #85
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sivasspor 0-2 İ.Başakşehir

Bir tane kale direkleri arasına isabet eden şut çekilemez mi ?
Yazıklar olsun...

Sivasspor Yönetimi : 0
Başakşehir : 2

İlk yarı maalesef 10 puanda çakılı kalırız.

Sivassporu yenemeyecek takım kalmadı..

Birtek Balıkesiri yenebiliriz diyecektim Tuzladanda 3 yiyince o düşüncemde değişti

PTT ligi bekle bizi basiretsiz salak bir bir yönetimin transfer politikası yüzünden hem ligden düşüyoruz, hem para kaybediyoruz.

Yönetime hint kınası getirmek lazım.. acaba yüzleri kızarıyormu ? utanmadan beyanat verebiliyorlar mı ?

Kabahat ı Carlos'amı keseceğiz yine...

Zaten yönetim taraftarın dikkatleri bizim üzerimizde olmasın yüzümüz kızarmasın diye Carlos'a bilet kesilmesini bıyık altında gülerek memnuniyetle
karşılıyordur... yeter ki onlara bilet kesilmesin..
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 35gürün58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.12.2014, 15:33   #86
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Sivasspor'u ayağa düşüren yönetimden başka hiç bir şey değil. Onca teknik adam geldi geçti, neredeyse hepsi giderken takımı düşme hattında bırakarak gitti. Her seferinde ana sebep neydi? FUTBOLCU TRANSFERİNDE yapılan hatalar ve eksiklikler. Artık bu takımı yeni futbolcular ve teknik heyetten ziyade Yeni Bir YÖNETİM gerekiyor.. Sivas'ı seven hiç mi kimse kalmadı da birisi çıkıp karşılarına bu sefer başkanlık yarışında ben de varım diyemiyor, ben yönetimde olmak istiyorum diyemiyor. Sivasspor küme düşerse, Sivas'ta Sivasspor ile düşer. Bir sene yukarıya bir sene aşağıya oyna böyle rezillik görmedim ben... Yapılmayan oyuncu transferleri şimdi kulübü öyle bir zarara soktu ki iki gün sonra oyuncuların parasını nasıl ödeyecekler merak ediyorum. Bu kafayla bu takım ptt'de duramaz. 2005 ile kıyaslamayın ligleri, hala 10 sene önce nasılsa şimdi de öyle devam edilmeye çalışıyor bu mantık eninde sonunda ptt'de patlar.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2014, 15:35   #87
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1094 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Yönetimin hesabi bu sefer tutmadi,sezon basinda M.Erdogan´i transferleri yeterli bulmadigi icin sutlayan yönetim,bu transferlerle Carlos´un birikimleri ile biz nasil olsa ligde kaliriz diyen yönetim tek bir seyi unutmustu.

Oda futbolcularin yasi,gecen yil sahada olan oyuncular 1 yil daha yaslanmislardi.Bugün Basaksehir macini gercekten cok üzülerek izledim.Futbolcularimiz sahada kosuyor,fakat gol yollarinda son derece beceriksizler.Basaksehir´e karsi cok acik futbol oynatirsan bu 2-0´lik sonuc gayet dogal.

Önümüzde iki mac var.Iknci yarinin ilk maci Trabzon deplasmani.Yönetim Carlos ile yola devam edecekse o vakit onun transferlerini hayata gecirmeli yönetim.

Iki kurusluk oyuncularla ancak iki galibiyet alinir Mecnun baskan.Üc cercevenin icinden topu geciremeyenlere futbolcu denilebilirmi.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2014, 16:28   #88
selimdelen
Tecrübeli Yiğido

selimdelen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 selimdelen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

kupada yener belediyespor bu mactan daha cok umudum var
selimdelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2014, 20:28   #89
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Carlos futbolcu izlemiyor.. carlos rakipleri izlemiyor.. carlos takimi calistirmiyor.. futbolcu ne kadar yeteneksiz olursa olsun fizik gucu ve kondusyonu yerinde olursa bir takim bu ligde rahat kalir.. o da yok.. carlos'u koruyanlar ptt 1.ligde carlos'un takimi birakip kacacagindan da suphe duymasinlar.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
sivasspor, İbaşakşehir