20.12.2014, 14:36
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 ![34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR](images/reputation/reputation_pos.gif)
|
Cevap: Sivasspor 0-1 İ.Başakşehir
artık uyanın biraz uyanın,mhk istifa ettide noldu, nedeğişti,adamlar memleketi zaptetmişler istediklerini yapıyorlar 1 pislik mhk baskanı gider yenisi gelir,yeni gelen kim ?rizeli mhk baskanı,abdullah avcı kim?rizeli hoca,rizede tehlikeli yerdeyken ,sivasın rizeden üstte kalmasını isterlermi sanıyorsunuz?bu hakem denen aşşağılık ortam çocuğu kesin biyerden talimat alarak maça çıkmıştır,bunu hayal olarak görmüyorum,verdiği vermediği tüm kararlarında hissediyorum,bi hakeme denseki ,gardaş bak sen şu mamaçı yöneteceksin ancak öyle yönetki evsahibi kesinlikle kazanamasın ,işte ancak bu şekilde yönetilir maç sivasa giderken biranda istanbul belediyeye döndü,belediye diyorum,başakşehir paravan isim ,ibb destekli ,devlet destekli takım,ibb ile bu takımın yöneticileri arasında organik ve inorganik bağlantılar mevcut ,millet bilmesin diye adını başakşehir koydular,neticede 2.ligden beri bu lanet takım sivasa çok azap veriyor ,tabiki beni üzen noktada,bunlara o gücü verenlerde benim şehrimin insanları ![Mad](images/smilies/mad.gif)
|
|
|