Alıntı:
serkankeskin Nickli Üyeden Alıntı
yazımı ya tam okumadınız yada dikkatli okumadınız.hedeflenen gelirin üzerine çıkıldığını söylüyorum.bu sene ise digitürkün paraları geç vermesinden ve bu sezon ilk yarı çok az puan toplamış olmamızdan dolayı evet nakit sıkıntısı olabilir.ama çok büyük bir maddi sıkıntı içinde olduğumuzu sanmıyorum.
|
Yok 2 defa okudum yorumu yazmadan once.. Ve tekrar cevaplamadan once okudum.. Dusuncelerimiz ayni.. Yani kulubun cok ciddi bir mali sıkıntı yasamadigi konusunda hemfikiriz ama ben once ki yorumlarimda da belirttigim gibi kulubun ileriye donuk projeler veya transferler yapmak istedigi kanaatindeyim.. Su an ki gelirlerle mumkun olmadigini da belirtmistim..
Bir kipirdama bir hareketlilik sart.. Cunku dedigim gibi.. Rakip takimlar devasa projeler hayata gecirdi ve gecirecekler.. Biz de istemezdik isim sponsorlugun olmasini ama baskanimiz boyle anlastiysa vardir bi bildigi.. Sampiyonluga oynamasak dahi ligde iddali takim olmak her zaman guzel ve gurur verici.. Bu medicana adi altinda olsa dahi.. Sonucta sivasspor hala sivasspor olarak kalacak...