Cevap: Çare Asker Bülent...
Süper ligin on sekiz takımın içinde büyütülmüşleri saymazsak, sorunu az olan kulüp biziz diye biliyoruz.
Böyle bir kulüpde başarısız olunuyorsa bunda % 50 yerinde transfer yapmayan Yönetim, % 40 takım olgusunu başaramayan Hoca, % 10 da formanın kıymetini bilmeyen Futbolculardır.
Bu dar boğazdan çıkmak için % 50 sorumlu yönetim üzerine düşeni yapmış istenilen transferleri bir forvet eksiğiyle tamamlamış Hoca ne yapmış Dahada takım kurgusunu istenilen düzeyin altına düşürerek olmaması gerekn bir yenilgi daha eklemiş, futbolcuları hiç söylemeye gerek yok.
Bu dar boğazdan geçmek hocanın başaracağı bir iş olmadığını hiç futbol bilgisi olmayanlarda söylemeye başladıysa artık biran önce değişmeli yerinede gelecekler bu işi iyi yapacak kişi olmalı ligimizi tanımalı, şehrimizi tanımalı, beklentilerimizi bilmeli ona göre aldığından çok bu takıma bu şehre birşeyler verecem diye gelmeliki takım da şehirde kendini zaten en iyi şekilde gösterecektir. Ertuğrul Sağlam gelmez diye düşünüyorum ondan sonra gelecekler arasından , En hayırlısı kim olacaksa o gelsin.
|