Cevap: Maçı Değerlendirelim
Şansal Büyüka: "Sivas'ın galibiyeti 3 değil 13 puan değerindedir. Mesut hocaya hayırlı olsun. Hocaya teşekkür ediyorum. Bizler burada eleştirirken bize kızıyorlardı. Aatif, Burhan, Cicinho gibi oyuncular tam performansla oynamıyorlar diyorduk. Bugün takım olarak iyi oynadılar. Sivasspor niye düşsün ki. Orada olay çıkmaz seyirci, taraftar sağa sola sataşmaz. Yönetim oyuncunun parasını öder. Saha zemini dersen süper... Sivas bu maça kadar hiçbir maçta takım savunmasını bu kadar öne çıkarmamıştı... Beraberlik halinde tüm morallerin alt üst olacaktı ve bu maçı kazandı Sivasspor"
Ersun Yanal: "Sivasspor'un bir standartı var. Yönetim Anadolu'da şu konumda bile olsalar lider konumdalar... Bu kadro ligde bu sıralamayı haketmiyor."
Tümer Metin: "Sivasspor son derece önemli bir maça çıktı ve kazandı.. Aatıf bugün ne oynadı be hocam. Cicinho postacı gibi adrese teslim etti o ortayı. Hasanda golünü attı..."
Maraton / Lig Tv
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|