Alıntı:
tarzan4545 Nickli Üyeden Alıntı
s.a tüm siwaslı arkadaşlar bu sene inş şampiyon olursunuz
bu sözlerim victory we izmirliyiğidoya
beyler siz manisa deplasmanınızı başka takımla karıoştırıyorsunuz heralde yalan sölemeyin talamışız küfür etmişiz gerçekten çok ayıp we yaptığınız büyük bir saygısızlık geçensene geldiğinizde bizim yanımızda dolaşan siz değilmiydiniz kim küfür etti kim laf etti kim taş attı eski trübün lideri saitle sizin bir abiniz sarmaş dolaş kim selamlaştı bunlar stad çewresinde olanlardı maç esnasında ise serwetle mehmet yıldıızı milli takımdan dolayı biz yanımıza çağırmaıdk mı türkiye sizinle gurur duyuyor diye snra komple takımı çağırmadık mı aynı şekilde sizde Manisamızı çağırarak karşılık wermediniz mi maç sonunda sivas diye bağırmadık mı bu sene ise 1-1 lik maçta izmirden yoğun katılım olmuştu sivasdan gelen de tabe fazla olmuştur şampiyonluğa oynuyordunuz size 90 dk küfür mü ettik yoksa manisamıza destek mi yaptık siz değilmiydiniz 90 dk manisaya laf sölemeyen bütün stad dağıldıktan snra manisa kümeye diye bağıran o iki arkadaşı gerçekten anlıyamıyom nese yinede eyw sayugılar herkeze ben burda ortamı falan germek istemiyom sadece o iki arkadaşa cewap werdim inş bu sene şampiyon olursunuz
|
kardeşim ben izmirden göztepe taraftarıyım geldik manisamızı defalarca manisalı kardeşlerimizin nasıl olduğunu çok iyi biliriz burda saçmalayanlara sen bakma...