Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 19.04.2005, 11:34   #81
LütfiÜnal
Yiğido

LütfiÜnal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 LütfiÜnal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
VICTORY Nickli Üyeden Alıntı
[size=7]ABİ ÖNERİN İÇİN SAOL.SADECE BELLİ VE HAKEDEN KİŞİLERE BÖYLE YAPILIR.AYRICA BÖYL BİR ŞEY YAPILIRSA BİLE YAPANI İLK BEN BULURUM SEN DEİL.[/size]
Sevgili Victory zaten problem orada basliyor.Sen yaparsan iyi baskasi yaparsa yakalar icabina bakarim.Belki bir kac taraftar haketmis olabilir ama Türkiyenin en büyük camialarindan birisini tamamen kapsarsa hos olmaz.
LütfiÜnal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.04.2005, 11:47   #82
trafocu
Acemi Yiğido

trafocu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 trafocu FAZLA SÖZE GEREK YOKtrafocu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sevgili Victory
Bu site üzerinde yazılanları takip etmekteyim. Önceki yazılarını da zevkle okumaktaydım.Son günlerde manasız agresif davranişlar içerisindesin.Benzer siteler üzerinde üyelik müraacatların olduğunu görmekteyim.Dün övğüler yazarken bu gün ne oldu da tu kaka demeye başladın.Farklı sitelerde de yazılar yazabilirsin gayet dogal ancak seviyeli ve hakkaniyet olçülerinde olduğu müddetçe ilği duyarsın. Seni tanımıyorum ancak bir yeniçeri olarak seni bir hemşeri bir sivaslı olarak seviyorum.Yüzlerce ziyaretçisi yüzlerce üyesi olan bu sitede sen ben bulunmaz hint kumaşi deyiliz. Konuyu uzatmak yerine son nokta koyalım ve bu tartişmaları keselim. Unutmayalım ki bu yazılar Dünyada izlenmektedir. Sivasspor sevğisini hüsrana dönüştürmeyelim.Millet bir başka yeri ile güler sonra.
Sivas ve Sivaslı imajini olumlu geliştirelim. Her şey Sivas için her şey Sivasspor için her şey Yeniçeriler için olsun.Sevgi , höşgörü , saygı, misafir perverlik temel degerler her zaman olduğu gibi yine sivasa özgü olsun.
trafocu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.04.2005, 12:20   #83
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 996 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

[size=7]BEN NOKTAYI KOYUYORUM AMA SENİN GİBİ Bİ ÇOK KİŞİ CEWAP YAZINCA BENDE KARŞILIK WERMEK ZORUNDA KALIORUM.AYRICA BAŞKA SİTELER DEMİŞSİN BİZ BURDA NE ZAMAN TERS DUSTUK O ZAMAN KENDİSİ SİTEMİZİ AÇTIK İŞİN ÖZÜ BUDUR....
YENİÇERİLER...
[/size]
Alt 19.04.2005, 13:21   #84
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 953 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein

SEVGİLİ ARKADAŞLAR;

BURADA BAZI YAZILARI (ATIŞMALARI)
ÜZÜLEREK OKUDUM.

TAM BİRİLİK VE BERABERLİK OLGUSUNU DORUKLARA
TAŞIMAMIZ GEREKEN BİR ZAMANDA VE ZEMİNDE
TARTIŞMAYI VE KIRICI İFADELERİ GEREKSİZ GÖRÜYORUM
VE DE ÜZÜLÜYORUM.

HER ZAMAN İFADE ETTİĞİM GİBİ SİTEMİZ BİR BAHÇEDİR;
VE HERBİRİNİZ DE BİRER ÇİÇEKSİNİZ.

YENİÇERİLER DE BAHÇEMİZİN ÇİÇEKLERİNDENDİR.

LÜTFEN BAHÇEMİZİ VE ÇİÇEKLERİMİZİ SEVELİM VE KORUYALIM

TÜM ÇİÇEKLERE SELAMLAR...
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.04.2005, 14:31   #85
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

[size=6]victory gardas ;

bu siteye ilk üye olduğum zamanlar, ilk gözüme çarpan üye sendin. Her forumda her yerde senin adın geciyordu. Enerjine üretkenliğine hayran kalmıştım. Çok yeni bir üye olarak senin ve site yönetiminin arasına girip yorum yapmayı çok doğru bulmasamda birseyler yazmadan duramadım.

kendi yorumlarımı yazmadan önce tamamen tarafsız ve önyargısız yazdığımı bilmeni isterim.

1- bu siteye 3 sene emek vermiş bir insan bu kadar çabuk pes etmemeli.
2- site yönetimi ile aranda geçen bu tartışmayı böyle topiclerden değilde birebir halletmen gerekirdi.
3- yeni bir site açtığınız için böyle davranıyorsanız (bu arada hayırlı olsun) baska bir siteyi karalamak size bir sey kazandırmaz, kaybetirir.
4- bir çok kişi ortamı yumuşatmaya çalışırken sen iyice agresif, uzlaşmaz ve hakaret sınırına yaklaşan yazılar yazıyorsun.
5- en son avatarında (bir önceki avatarınla ilgili yazdıklarım tamamen bir espri idi..) kullandığın ifadenle kendi yakınlarına bile hakaret ettiğinin farkında bile değilsin. çevrendeki insanlardan mutlaka fenerbahçeyi tutanlar vardır.
6- sivassporu yeniçeriler olarak sahiplenmissiniz. Yeniçerilerden başkasını gercek sivasspor taraftarı gibi görmüyorsunuz. Bizler marmara bölgesindeki maçlar hariç sivasın maçına gidemiyoruz (gittmiyoruz demiyorum..gidemiyoruz) bizim gibi binlerce insan sivassporlu değilmi gardas.

Sizin hakkınızıda yemiyorum bu arada... hiç bir taraftar sizin kadar tribün desteği veremiyor.hem sivasta hem deplasmanda.. bunda sonuna kadar haklısınız ama bizide böyle dışlamayın bizde sizlere maddi manevi destek olmaya çalışalım elimizden geldiği kadar.

Sonuç olarak ister bu sitede kal, istersen kendi sitenizde devam et ama bu gerginliği sona erdirin. (içinde sivasın menfeati olan her site bizim sitemizdir. ayırım yapan bizden değildir.)

ister bana kız, ister hak ver ama tüm samimiyetimle yazdığımı bil.[/size]

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.04.2005, 15:30   #86
Hüseyin_58
Yiğido

Hüseyin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Hüseyin_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Alıntı:
skywriter Nickli Üyeden Alıntı
[size=6]Onlara karsi fair play yapin diyen yok zaten, bilakis orada Sivas'i destekleyenleri biz de alkisliyoruz. Ama su siteye gelip iki kelime guzel seyler yazan insanlari Sivas'tan sogutmayin bari...[/size]
[size=7]YAZIN ABİ SİTE SİZİN TEPE TEPE KULLANIN...
YENİÇERİLER
[/size]
Böyle diyorsunuzya ne hikmetse,burdan hic cikmiyorsunuz?
Burayi karistirmaya bosuna ugrasmayin.Sizin gücünüz yetmez burayi yikmaya.
Hüseyin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.04.2005, 15:36   #87
ergin
Acemi Yiğido

ergin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ergin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
[size=6]victory gardas ;

bu siteye ilk üye olduğum zamanlar, ilk gözüme çarpan üye sendin. Her forumda her yerde senin adın geciyordu. Enerjine üretkenliğine hayran kalmıştım. Çok yeni bir üye olarak senin ve site yönetiminin arasına girip yorum yapmayı çok doğru bulmasamda birseyler yazmadan duramadım.

kendi yorumlarımı yazmadan önce tamamen tarafsız ve önyargısız yazdığımı bilmeni isterim.

1- bu siteye 3 sene emek vermiş bir insan bu kadar çabuk pes etmemeli.
2- site yönetimi ile aranda geçen bu tartışmayı böyle topiclerden değilde birebir halletmen gerekirdi.
3- yeni bir site açtığınız için böyle davranıyorsanız (bu arada hayırlı olsun) baska bir siteyi karalamak size bir sey kazandırmaz, kaybetirir.
4- bir çok kişi ortamı yumuşatmaya çalışırken sen iyice agresif, uzlaşmaz ve hakaret sınırına yaklaşan yazılar yazıyorsun.
5- en son avatarında (bir önceki avatarınla ilgili yazdıklarım tamamen bir espri idi..) kullandığın ifadenle kendi yakınlarına bile hakaret ettiğinin farkında bile değilsin. çevrendeki insanlardan mutlaka fenerbahçeyi tutanlar vardır.
6- sivassporu yeniçeriler olarak sahiplenmissiniz. Yeniçerilerden başkasını gercek sivasspor taraftarı gibi görmüyorsunuz. Bizler marmara bölgesindeki maçlar hariç sivasın maçına gidemiyoruz (gittmiyoruz demiyorum..gidemiyoruz) bizim gibi binlerce insan sivassporlu değilmi gardas.

Sizin hakkınızıda yemiyorum bu arada... hiç bir taraftar sizin kadar tribün desteği veremiyor.hem sivasta hem deplasmanda.. bunda sonuna kadar haklısınız ama bizide böyle dışlamayın bizde sizlere maddi manevi destek olmaya çalışalım elimizden geldiği kadar.

Sonuç olarak ister bu sitede kal, istersen kendi sitenizde devam et ama bu gerginliği sona erdirin. (içinde sivasın menfeati olan her site bizim sitemizdir. ayırım yapan bizden değildir.)

ister bana kız, ister hak ver ama tüm samimiyetimle yazdığımı bil.[/size]

İsmail kardeşimin yazdığı bu yazının altına İMZAMI koyuyorum...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
ergin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.04.2005, 18:12   #88
eker
Acemi Yiğido

eker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 eker ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
AyhanBayrak Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Yeniceriler Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
RüstüElmas Nickli Üyeden Alıntı
ARKADASLAR,
BURDA GÖRDÜGÜM KADARI ILE BU SEYTANLAR ISIMLI ARKADAS OLAYI TAMAMIYLA ANLATMIS.
BENIM ANLAMADIM ISE NEDEN BU ARKADASA KARSI BU KADAR AGRESIV OLUNDUGU.
ARKADAS GERCEKLERI SÖYLEDIGI ICINMIDIR BU? YOKSA BIR MERSINLI GELMIS SITEMIZE BUNA KARSI SALDIRALIM DIYEMIDIR?
GERCEKTEN COK SASIRDIM.
BIZ BILIRSINIZ MISAFIRPERVER INSANLARIZ.
BU ARKADASIMIDA GÖRDÜKLERINI AYNEN YAZDIGI ICIN KUTLUYORUM.
HER TAKIMDA OLDUGU GIBI MERSINDEDE MANYAK HOLIGANLAR VARDIR.
BU MANYAK HOLIGANLARA HERYERDE RASTLAMAK MÜMKÜNDÜR.
ONUN ICIN NE DIYE BU CENTILMEN ARKADASI SUCLUYORUZ ONU ANLAMIS DEGILIM.
ARKADAS MADEMKI GELMIS SITEMIZE, GÜZELCE YAZSIN FIKIRLERINI, BIZDE ONA YAZALIM, AMA LÜTFEN ÖLCÜLÜ OLALIM.
BIZLER MISAFIRPERVER BIR TOPLUMUZ.
BIZE CENTILMENCE GELEN BIRINEDE CENTILMENCE DAVRANMASINI BILMELIYIZ.
SITEMIZE GELEN RAKIP TARAFTARLARA HER ZAMAN KAPIMIZ ACIKTIR. BU YÜZDENDIRDI RAKIP TARAFTARLAR SITEMIZE RAHATLIKLA FIKIRLERINI YAZIYORLAR, ZATEN TÜM SITELERDE BÖYLE OLMASI GEREK.

LÜTFEN BIZE MISAFIRLIGE GELEN, HERKESE BIZDE MISAFIRPERVERLIGIMIZI GÖSTERELIM.
bende manyak holiganim..site de istediğim gibi görüşlerimi yazarım..sen hoş karşılamaya devam etki daha içten küfretsinler..ben böyle karşılıyorum
[size=6]Bende burada rüstü gardasima daglar kadar hak veriyorum
Yenicerili arkadasim simdi ne yapalim yani bizdemi manyak holigan olupta sitemize gelen misafirlare küfür edelim onumu demek istiyorsunuz valla gardasim bizlerin ne küfüre yer verecek yapimiz var nede buna müsaade ederiz sadece delikanli taraftar olarak sadece takimizi destekleyerek gercek bir sivasli gibi davranirim delikanlilik bizim töre ve geleneklerimizde olan bir aile görgüsüdür.

Simdi buradan ben bazi arkadaslara seslenmek istiyorum neyin pesindesiniz yok topicerdeki yazilarimiz silinmis sudur budur gibi bazi yazilarinizla karsilastik bu sitedeki hicbir yönetici sizlerin yazilarini silmez o kadar asagilik degiliz bunu böyle bilin sizlerin düsünceleriniz sizlere ait oldugu icin hicbir moderatör sizin yazilariniza dokunmamistir dokunamazda o yetkiyi sadece ve sadece küfür icerikli oldugu sürece silmeye yetkilidir
Ama sizleri anlamak istiyorum ama anlayamiyorum halbuki burada ne güzel bir ortam yakalamisiz vede bunu sanal alemden genel aleme tasimisiz güzel dosluklar kurmusuz ne kadar güzel neden bozalim bu ortami simdi takimimiz sampiyonluga oynarken bazi art niyetli arkadaslarin oyununa gelerek bu ortamimi bozalim istiyorsunuz sizlere ne kadar güzel ortam saglanmisken bunun yok olmasinimi istiyorsunuz

Valla sadece sunu derim size yazik edersiniz yazikkkkk
[/size]
Abi topicimizi benim silmediğimden ne kadar eminsem, senin ve Rüstü abinin silmediğinden de o kadar eminim. bu topici kimin sildiğini de silen kişi kadar biliyorum. Ama malesef herkes burda konuştuğu gibi davranmıyor. Keşke tribünün ve Sivasın içinde olsaydınız. Bize hak vereceğinizden eminim. http://www.sivasspor.com/modules.php...pic&t=1190 burada isyanımızın sebebi açıkça belirttik biz ve 3725 üyeli bir siteden bir tane karşı koyan hayır böyle değil diyen yok. Demek ki biz isyanımızda haklıyız :!:
eker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.04.2005, 18:14   #89
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1268 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
[size=7]ABİ ÖNERİN İÇİN SAOL.SADECE BELLİ VE HAKEDEN KİŞİLERE BÖYLE YAPILIR.AYRICA BÖYL BİR ŞEY YAPILIRSA BİLE YAPANI İLK BEN BULURUM SEN DEİL.[/size]
bizdemi hakettik acaba???????????????
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.04.2005, 18:38   #90
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 996 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

[size=7]GAKGO ABİ;1-ÜÇ SENEDİR SİTEDE OLDUĞUM DOĞRU...
2-BU TOPİC SADECE BENİM HAYKIRIŞIMDIR KİMSEYİ BAĞLAMAZ.
3-BİZ SİTEMİZİ ZATEN BURDAKİ OLAYLARDAN SONRA AÇTIK VE HİÇ BİR ART NİYETİMİZ YOKTUR SİTE İÇİN.
4-AWATAR KONUSUNDA İSE BENİM GÖRÜŞÜMDÜR SİZİN YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEİL.
5-AYRICA YENİÇERİLER OLARAK SİVASSPORU SAHİPLENDİĞİMİZ YOK.SADECE HER ZAMAN ARKASINDA OLMAKTAN GURULUYUZ SONUNA KADAR.

SİVAS5858;SANA GELİNCE BURDA KARIŞTIRDIĞIMIZ FELAN YOK KARIŞTIRACAK OLSAK BU SİTENİN HALİ BÖYLE OLMAZDI.BAZI ŞEYLERİ ÖĞREN SONRA YORUM YAP.BİDE BİZ SİTEYE GELMİYECEZ DEMEDİK SADECE YORUM EKLEMİYECEĞİZ DEDİK.BURDADA CEWAP HAKKIMIZI DEĞERLENDİRİYORUZ.

EKER ABİ GEREKLİ ŞEYLERİ SÖYLEMİŞ ZATEN....
[/size]