günay gördüklerin daha hiç bir şey otobüsün içinde neler yapıyor. :lol: yolun nasıl bittiğini anlamıyoz.askerlikten başlıyor anlatmaya hayat hikayesine kadar..
[size=6]birgun oda nasip olur heralde bana...[/size]
GÜNAY BİR MAÇA BİZİMLE GELDE DÖR ORTAMI HAYATIN BOYUNCA UNUTAMAZSIN.SENİ ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ EN KISA ZAMANDA ARKAYI 5'LEYİN... :lol:
[size=6]eyv neden olmasın.... besleyin cabukkk :lol: :lol: [/size]
günay gördüklerin daha hiç bir şey otobüsün içinde neler yapıyor. :lol: yolun nasıl bittiğini anlamıyoz.askerlikten başlıyor anlatmaya hayat hikayesine kadar..
[size=6]birgun oda nasip olur heralde bana...[/size]
GÜNAY BİR MAÇA BİZİMLE GELDE DÖR ORTAMI HAYATIN BOYUNCA UNUTAMAZSIN.SENİ ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ EN KISA ZAMANDA ARKAYI 5'LEYİN... :lol:
[size=6]eyv neden olmasın.... besleyin cabukkk :lol: :lol: [/size]
SİVASSPOR İÇİN KİLOMETRELERİN HİÇ ÖNEMİ YOK .BİZ ZATEN TARAFTAR OLARAK.EN BÜYÜK CEFAYI ÇEKMEYE HAZIRIZ...
:?: [size=7]ARİF DANSIN MÜKEMMELDİ ALEM BİR REPCI GÖRSÜN
BÜTÜN KIZLAR SANA GURBAN OLSUN ARİF :lol: SENİ TEKRAR NE ZAMAN İZLEYE BİLİRİM [/size]
ABI YARIN SAAT SÖYLE ARİFİ İNTERNETE GETİRECEM..
[size=7]ARİFE SÖYLE AVATAR BÖLÜMÜNE ŞÖYLE BİR YAKIŞIKLI BİR RESMINI KOYALIM BEN YARIN SAAT 11 GİBİ OFİSİMDE OLUYORUM GENELDE AKŞAMA KADAR ONLİNEYİM SELAM COCUKLAR[/size]
SİVASSPOR İÇİN KİLOMETRELERİN HİÇ ÖNEMİ YOK .BİZ ZATEN TARAFTAR OLARAK.EN BÜYÜK CEFAYI ÇEKMEYE HAZIRIZ...
:?: [size=7]ARİF DANSIN MÜKEMMELDİ ALEM BİR REPCI GÖRSÜN
BÜTÜN KIZLAR SANA GURBAN OLSUN ARİF :lol: SENİ TEKRAR NE ZAMAN İZLEYE BİLİRİM [/size]
[size=6] HAKKATENDE ÖYLE ÇEViK ABi ARiF GARDASIMIZ MÜKEMMELDi GARDASLARIMLA GURUR DUYUYORUM ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN GERÇEK SiVASLI iSTE BUNLAR GÖZLERiNiZDEN ÖPÜYORUM SiZLERi CANIM GARDASLARIM
ALLAHA EMANET OLUNUZ..[/size]
[size=7]Evet ya o ne muhteşem bir bayraktı...İstanbulda küçük gibi gözüktü ama bizim stadyumda bayraga yer bulamadık maraton tribünü tamamen örttü...Yaptıranlara ve destek olan herkesten Allah razı olsun...Bizede böyle dev ve görkemli bir bayrak lazımdı...[/size]
YAPTIRAN VEDE DESTEK OLAN KARDESLERiMiZDEN ALLAH RAZI OLSUN. ONLARI CANI GÖNÜLDEN TEBRiK ETMEK iSTiYORUM . YAKISIR 1967 TARAFTAR DERNEGiMiZE HEP DESTEK TAM DESTEK
KALIN SAGLICAKLA ÖZ GARDASLARIM