Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

-->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR AMA......
Alt 16.07.2006, 23:24   #81
gokhankgk
YASAKLI ÜYE

gokhankgk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gokhankgk Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR AMA......

bazı inanmayanlar varda onlar ıspatlamak için koydum
gokhankgk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2006, 07:32   #82
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1356 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
gokhankgk Nickli Üyeden Alıntı
bazı inanmayanlar varda onlar ıspatlamak için koydum

Tamam kardeş açıklamaların için çdk teşekkür ediyoruz...Bizde komşu Kayserinin her zaman iyi yerlerde olmasını arzu ediyoruz..Ama inan tartışma için uygun yer bu form değil...Saygılarımla...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2006, 10:43   #83
ygd
Yiğido

ygd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ygd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Neysee yaa...Ben yıllık seyirci ortalamasından bahsediyomm.olay stadınızın kapasitesine döndüüü nedense...Kardeşim sen git kayserisporunn forumunda bizimm 20.000 kişi ortalama seyircimiz vardı de.Burda böle yazınca mecburen kendimii bölee komik bişeye cevap vermek zorunda hissediyorum yaa ...Başlığı okuyan arkadaşlarada ayıp olmaya başladıı..Uzatmıyorumm artıkk!Siz fenerbahçedenden(28 bin) sonra en çok seyirci toplayan takımsınızz..Bravoo..Kutlarımm !!!Kim tuttarr kayseriyii!!!
ygd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2006, 11:16   #84
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1029 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bu forumda insanlar stadyum üzerine güzel tavsiyelerde bulunurken ve eksikleri belirtirken konunun geldiği yere bakın ya hu!...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2006, 16:19   #85
ygd
Yiğido

ygd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ygd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumda insanlar stadyum üzerine güzel tavsiyelerde bulunurken ve eksikleri belirtirken konunun geldiği yere bakın ya hu!...
Yaa buna sebep olanlardan biride benimm..Herkesten özür dilerimm başlığınn konusunun bu derece sapmasından dolayıı.Ancak böle yanlış bilgiler verilince kendimii tutamadımm cevap verme zorunluluğu hissedince bölee olduu...Tüm üyelerimizden özürr dilerimm!!!
ygd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2006, 17:10   #86
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 986 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

ne diyelimki insan oğluyuz iyisi yapılır daha iyisiniz isteriz biraz daha iyisi yapılır biz daha daha iyisini isteriz bizler yeniliklere yapılan güzel şeylere o kadar cok susamışızki ne yapılsa yapılsın bizim için ve sivas için cok güzel olcaktır buna ihtiyacımız var arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun sivas spora ve taraftara
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2006, 18:31   #87
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1219 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Blinzeln -->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR AMA......

Alıntı:
gokhankgk Nickli Üyeden Alıntı
bizde sivasa daha iyilerini yapılmasını istiyoruz iç içe yaşayan iki şehiriz zaten www.kayserispor.com da sivas kayseri forumu açılmıştır bilginize
kayserili gardaşım sivaslılar kayseriyi de kayserisporu da stadı da insanını da çok iyi tanır.benim kayserili birsürü tanıdığım var.onlar da sivası ve sivaslıyı çok iyi tanır.iki şehir birbiri içine geçmiş kardeş şehirlerdir.reklam yapmana gerek yok.benim birinci takımım sivas ikinci takımım kayserispordur.sen sıkma canını.
Alt 17.07.2006, 21:27   #88
gokhankgk
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı
kayserili gardaşım sivaslılar kayseriyi de kayserisporu da stadı da insanını da çok iyi tanır.benim kayserili birsürü tanıdığım var.onlar da sivası ve sivaslıyı çok iyi tanır.iki şehir birbiri içine geçmiş kardeş şehirlerdir.reklam yapmana gerek yok.benim birinci takımım sivas ikinci takımım kayserispordur.sen sıkma canını.
gardaşım benimde ikinci takımım sivasspordur yoksa bu sitede olmam iç içe yaşayan iki şehiriz ama bazıları bunun farkında değil ben o insanlara yazdım bu yazıları
Alt 17.07.2006, 21:31   #89
gokhankgk
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
ygd Nickli Üyeden Alıntı
Neysee yaa...Ben yıllık seyirci ortalamasından bahsediyomm.olay stadınızın kapasitesine döndüüü nedense...Kardeşim sen git kayserisporunn forumunda bizimm 20.000 kişi ortalama seyircimiz vardı de.Burda böle yazınca mecburen kendimii bölee komik bişeye cevap vermek zorunda hissediyorum yaa ...Başlığı okuyan arkadaşlarada ayıp olmaya başladıı..Uzatmıyorumm artıkk!Siz fenerbahçedenden(28 bin) sonra en çok seyirci toplayan takımsınızz..Bravoo..Kutlarımm !!!Kim tuttarr kayseriyii!!!
o zaman bu sene takip et maçları bende bu sene her maçın seyirci sayısını ileteceğim artık sen toplar çıkar böler sonuca varırsın ancak böyle ıspatlarım zaten kayseri kimse tutamıyordu şimdi yanından bile geçemezler sivasada başarılar inşallah onlarda uefaya gider ülkemizi temsil eder bu arada 4 eylülün eksiği çok en başta park sorunu var girişleri küçük bunların düzeltilmesi gerekir
Alt 17.07.2006, 21:40   #90
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 983 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

neyse beyler bu konuyu kapatalım artık da stad resmini çeken varsa göndersin de görelim yav. Bu arada çevre düzenlemesi hakkında pek yorum yapılmamış .. Bilmiyorum ama. Bence stad kadar önemli bir konu. Çünkü çoğu insan stada giremeden şehrimizi görüp gidiyor. Bence stadın güzel olduğunu çevresinin güzel olmasından anlarız ilk olarak..
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla