Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: SİVASSPOR: 0-2 :ANKARA
Alt 01.10.2006, 20:36   #81
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: SİVASSPOR: 0-2 :ANKARA

Bakin neler oluyor liglerde acin FOTOMACI ne yaziyor sivas evde yoktu diye baslik var ve ikinci Haber LORANT Erciyese Haber göndermis sizinle calismak istiyorum diye ve Erciyeste Hoca ariyormus Listedeki isim bizim eski Hoca yani bu demeki biz uykudayiz uyku ilaci almislar uyanamiyorlar uyanin bir bakin rakiplerinize hepsi sona gelmeden arayis icinde sonunu görenler ise basladilar cünkü cikmayan bir sonla karsilasmak onlarda istemiyorlar ama biz Halla susuyoruz bilmem neden sonu kötü olacak bu gidisin ben son kes sesleniyorum arayisa gecin takimda kan kaybi var yeni kani bulun bizler geriye Dönmek istemiyoruz yani 39 sene geriye bunu anlamak istemiyorlar soruyorum Uyuyanlari uyandirmaya calisiyorum ?????????????????????????????? ????????
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.10.2006, 22:40   #82
mdeniz58
Acemi Yiğido

mdeniz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 mdeniz58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaşlar bu takım böyle gitmezzzz,Pecze hemen gitmeli ve Lorant gibi bir adam gelmeli.......
mdeniz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2006, 01:36   #83
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ARKADASLAR BENDE ÖNCE PECZE YE KIZIYORDUM
AMA AKSAM MACA BAKTIM HATA TAMAMEN -HAKKININ SONRADA KALECI HARUNUN-SONRADA DEFANSIN-SONRADA ORTA SAHANIN KALECI ATISINDAN GOL YENIRMI -ADAMLAR NORDEN A HIC PAS ATMIYORLAR-NEDEN DIR ANLAMADIM-
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2006, 01:42   #84
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ARKADASLAR ELESTIRILERI YANLIS ANLAMAYALIM
ELESTIRI YAZAN ARKADASLARADA KIZMAYALIM
ONLARDA KENDILERINE GÖRE YANLIS OLAN DOGRU GITMEYEN BIR SEY VARKI CANLARI YANDIGI ICIN SIVASSPOR DAHA FAZLA ZARAR GÖRMESIN DIYE FIKIRLERINI YAZIYORLAR
YOKSA KIMSE SIVASSPOR DÜSMANI DEGIL
ESAS ÖZ ELESTIRI YAPMAYANLAR SIVASSPORA ZARAR VERIR UNUTMAYALIM
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
SİVASSPOR: 0-2 :ANKARA
Alt 02.10.2006, 07:50   #85
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Ausrufezeichen SİVASSPOR: 0-2 :ANKARA

Dost acı söyler. Eğriye eğri, doğruya doğru. İnsanlar eleştiri yapmasınlar mı? Takımdaki problemler gün gibi ortada. Bu sorunları konuşmayacağız da ne yapacağız. Herşey gayet güzel, bir sorun yok mu? diyeceğiz. Bu takım bizim takımımız. İyi günde de kötü günde de arkasındayız. Haaa eleştirilerde mutlaka ölçüyü de kaçırmamalıyız o ayrı kunu...

İlk yarıda takımımız çok kötü oyun sergilemiş. Erken gelen golün etkisi de olabilir. Ama ikinci yarı daha istekli bir Sivasspor var sahada. Ancak son vuruşlar çok kötü olunca olmuyor işte.

Ayrıca evimizde oynadığımız maçlarda bir türlü galip gelemiyoruz. Bence asıl bu mesele üzerinde durulmalıdır. Neden deplasmanda daha başarılıyız da evimizde yokuz. Futbolcular psikolojik baskı altında mı kalıyor acaba? Ben anlamış değilim açıkcası.

Bu maçı almış olsak lig'de altıncı sırada olacaktık.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2006, 08:12   #86
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1032 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Yasir le İlhan dururken, Gökhan ın oyundan alınmasına bir anlam veremedim,
Alt 02.10.2006, 08:27   #87
yigido_bekir
Yiğido

yigido_bekir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 yigido_bekir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

rezıllık ya bu kadar olur anca gıt fenerle berabere kal sonra bursada bursayı yen sonra kendı sahanda ankaraya yenıl bu nedır ya
SİVASSPORѕuz уα$α∂ıqıмız
zαмαη öℓüяüz..!
yigido_bekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SİVASSPOR: 0-2 :ANKARA
Alt 02.10.2006, 08:52   #88
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 989 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: SİVASSPOR: 0-2 :ANKARA

Bence en başta Hakkı'nın bu takımdan gönderilmesi gerekir.

Hatırlayın daha ligin başında kırmızı kart gördü oynamadı, daha sonra Konya maçında ceza aldı yine bir kaç maç yattı.

Oynadığı maçlarda da bu takıma ciddi hiçbir katkısı yok.

Belki attığı bir-iki gol var ama onun sayesinde kalemizde gördüğümüz gollere ne demeli!...

Takımın aldığı bu yenilgiye gelince söyleyecek söz bulamıyorum. Gerçekten kahroldum. İki gündür moralim bozuk; umutsuz ve karamsar bir şekilde gezinip duruyorum.

Mağlubiyetin bütün sorumluluğunu taraftara yükleyenlere soruyorum: Bursa maçında 18 bin Bursalının önünde nasıl 3 tane attıysanız klasınızı bu maçta da konuşturabilirdiniz.

Olan oldu ama lütfen yönetim bu saatten sonra tedbirini alsın. Bu işler Hakkıyla, İlhanla yürümüyor. Hocaya laf söylemek istemiyorum ama bu kadar pasif hocayıda ilk defa görüyorum. Eğer takım üzerindeki otoritesi de sessiz sakin karakteri gibiyse vay geldi başımıza....
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SİVASSPOR: 0-2 :ANKARA
Alt 02.10.2006, 09:27   #89
rguler
Tecrübeli Yiğido

rguler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 rguler FAZLA SÖZE GEREK YOKrguler FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Yigido58_NL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burda Sivasspor hakkinda negetif elestride bulununlar bence Sivassporu tutmayi biraksin,boyle tutacaklarina hic tutmasinlar daha iyi,boyle taraftarlik olmaz.Galip gelince Sivasspor goklerde,en buyuk Sivasspor,Sivasspor super top oynuyor,ovgu ovgu ustune.Maglup oldugu zaman,boyle takimmi olur,yonetim istifa,teknik drektor istifa,oyunculara hakaretler,daha neler neler.Boyle takim tutulmaz takim tutuyorsan herzaman yaninda olacaksin,yensede yenilsede destegine devam edceksin,yapici olacaksin,bir kisi negatif elestri yapiyorsa uyaracaksin,ortaligi kizistirmakta ustumuze yok,ama guzellik adina yaptiklarimiz cok az.Soyle bir silkinin kendinize gelin YIGIDOLAR,bu takim bizim ,Sivasimizin,baska Sivasspor yok arkadaslar.takimimiza sahip cikin,yok ben negatif elestrilere devam edecem,bu takimdan is cikmaz diyorsan,sana tavsiyem git baska bir takim tut.
Yensende yenilsende gonlum seninle SIVASSPORUM
ağzına sağlık yeğenim gerekeni söylemişsin
Alt 02.10.2006, 12:38   #90
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 989 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Yigido58_NL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burda Sivasspor hakkinda negetif elestride bulununlar bence Sivassporu tutmayi biraksin,boyle tutacaklarina hic tutmasinlar daha iyi,boyle taraftarlik olmaz.Galip gelince Sivasspor goklerde,en buyuk Sivasspor,Sivasspor super top oynuyor,ovgu ovgu ustune.Maglup oldugu zaman,boyle takimmi olur,yonetim istifa,teknik drektor istifa,oyunculara hakaretler,daha neler neler.Boyle takim tutulmaz takim tutuyorsan herzaman yaninda olacaksin,yensede yenilsede destegine devam edceksin,yapici olacaksin,bir kisi negatif elestri yapiyorsa uyaracaksin,ortaligi kizistirmakta ustumuze yok,ama guzellik adina yaptiklarimiz cok az.Soyle bir silkinin kendinize gelin YIGIDOLAR,bu takim bizim ,Sivasimizin,baska Sivasspor yok arkadaslar.takimimiza sahip cikin,yok ben negatif elestrilere devam edecem,bu takimdan is cikmaz diyorsan,sana tavsiyem git baska bir takim tut.
Yensende yenilsende gonlum seninle SIVASSPORUM

Kardeş bugün burda takımı, futbolcuları veya hocayı eleştiren insanlar en az senin kadar Sivassporu sevdikleri için ve düşülen bu kötü durumdan dolayı yürekleri yandığı için eleştiri yazıyorlar. Bence eleştiren arkadaşlarımızın eleştiri haklarına saygı gösterelim...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla