SİVASSPOR İÇİN NE YAPILABİLİR ?
Arkadaşlar herkes kendisine sormalı, Ben Sivasspor için ne yaptım.? Eğer birşey yapmamışsa,ne yapabilirim demeli.
Yapan yapmıştır elbette.En azından tescilli ürünelrini satın almıştır.Maçlara gitmiştir. Yapmayanlar için bir fikrim var.Ama uygun düşer,düşmez bilmiyorum.Bunu yetkili arkadaşlar değerlendirip ona göre bir yöntem uygulayabilirler.6,5 milyon Sivas'lıyız diye övünüyoruz.Sivasspor için resmi bir bağış hesabı açılsa herkes durumuna göre bağışta bulunsa.Büyük iş adamlarımız,bunlarda kendi çaplarında katkıda bulunsa onların reklamıda yapılabilir.Ayrıca bilmiyorum posta,yada kargo yoluyla tescilli ürün yollanıyormu,öyle birşey başlatılsa iyi olmazmı sizce?Hedef büyütmek gerekiyorsa herkes görev almalı.Ancak bence öyle büyüyebiliriz.Bu fedakarlık yönetime elbette bir katkı edecektir.Bu konuda farklı düşünceleri olan arkadaşlar sizde konuyu değerlendirip fikirlerinizi yazın lütfen.Ayrıca bağış yapanların,tescilli ürünleri alanlarında listesi sitemizden yayınlanabilir.Hem reklamlarıda yapılmış olur.Yeni fikirler üretin lütfen.
Herkese saygılar.