Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

Alt 24.11.2005, 13:47   #81
serrkann58
Tecrübeli Yiğido

serrkann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serrkann58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

-YABANCI FUTBOLCU SINIRLAMASIMI?
2-YERLİ FUTBOLCULARIMIZIN KALİTESİZLİĞİMİ?
3-KLÜP YÖNETİMLERİNİN BAŞARISIZLIKLARIMI?
4-FEDERASYONUN BAŞARISIZLIKLARIMI?
5-HAKEMLERİN HATALARIMI?
6-MEDYANIN TARAFLI DAVRANMASIMI?
7-BİZ TARAFTARLARINMI?

Bunların hepsi ve ayrıca MİLLİ TAKIM İÇİN İSE

BAŞTA FEDERASYON FATİH TERİM VE MEHMET ÖZDİLEK
Alt 24.11.2005, 21:19   #82
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 943 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart AVRUPA SAYFAMIZ

Türkiye süper ligini silip süpüren fenerbahçe şampiyonlar ligine veda etti dün akşam.uefa ya da gidemeyecek söylemedi demeyin.düşünüyorum da her şey stad,seyirci ,atmosfer mükemmel ama bişey daha var mükemmel olan o da ukraynalı oyuncu. malum 4 tane salladı adam.neden avrupa da kazanamıyor bu takım.namaglup hemde kendi liginde. şöyle ki mümkün mertebe türk hakemlerinin muhafazasın da bu takım. genel olarak büyükler biyebiliriz bunlara.trabzonu bu buyükler sınıfına sokmuyorum çünkü onlar için 4.büyük değil o takım.bence fenerbahçenin tek eksiği cem papilası.vb hakemlerimiz. yoksa iyi oynuyorlar değilmi.döktürücekler nerdeyse.adam maça giderken bi türk hakem almaz mı yanına ya hu.
sevgiyle kalın
Alt 24.11.2005, 21:29   #83
AMCA58
Yiğido

AMCA58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AMCA58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

DÜŞÜŞE DEVAM,
MAALESEF FUTBOLUMUZDAKİ DÜŞÜŞ SÜRMEKTEDİR.BUNUNSEBEPLER İNİ CİDDİ BİR ŞEKİLDE TÜM YETKİLİLERİMİZİN ELE ALMASI LAZIM.BU DÜŞÜŞÜN ANA NEDENLERİNDEN BİRİDE ANADOLU KULÜPLERİMİZİN İMKAN YETERSİZLİĞİDİR.NE ALT YAPIYA AYIRACAK PARA VAR NEDE İYİ FUTBOLCU TRANSFER EDECEK PARALARI BU İMKANSIZLIKLAR İÇİNDEDE SİVASSPORUMUZ GERÇEKDEN BÜYÜK BİR MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİREREK GÜZEL BAŞARILAR SERGİLEMEKTEDİR.ALLAH NAZARDAN KORUSUN
TÜRK FUTBOLUNUN GELECEĞİ İÇİN BENCE ALT YAPIYA ÖNEM VEREREK SİSTEMİMİZİ GELİŞTİRMEMİZ LAZIM DAHADA GEÇ OLMADAN SİZCE?
Alt 24.11.2005, 21:40   #84
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Önce Dünya şimdide Avrupa sayfamız kapanmak üzere. Yabancı sayısının sınırsız olamsında ısrar edenlere şunu demek gerekir Dünya futbolumuz ne olacak diye? Katılıyorum size önce altyapıya büyük önem vermek gerekiyor.Kendi oyuncularımızı dışlayarak bir yere varmamız mümkün değil.Kendi içimizde futbolumuzu,futbolcularımızı geliştirici faktörler bulmalıyız.Buda adaletli bir paylaşımla Anadolu kuluplarini geliştirmekten,güçlendirmekten geçer diye düşünüyorum.
Saygılar
Alt 28.11.2005, 05:51   #85
extrasivas
Yiğido

extrasivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 extrasivas ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

hizli bir yukselisin ardindan bu ani dususler insana fena koyuyor...
extrasivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2005, 07:36   #86
bbptek58
YASAKLI ÜYE

bbptek58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bbptek58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

anadolu kulüpleri altyapıdan yetiştirse de güzel oynayınca istanbul agidiyor...bunun sadece maddi faydası oluyor... başka işe yaramıyor..
bbptek58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
SİVASSPOR İÇİN NE YAPILABİLİR ?
Alt 28.11.2005, 20:48   #87
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Standart SİVASSPOR İÇİN NE YAPILABİLİR ?

Arkadaşlar herkes kendisine sormalı, Ben Sivasspor için ne yaptım.? Eğer birşey yapmamışsa,ne yapabilirim demeli.
Yapan yapmıştır elbette.En azından tescilli ürünelrini satın almıştır.Maçlara gitmiştir. Yapmayanlar için bir fikrim var.Ama uygun düşer,düşmez bilmiyorum.Bunu yetkili arkadaşlar değerlendirip ona göre bir yöntem uygulayabilirler.6,5 milyon Sivas'lıyız diye övünüyoruz.Sivasspor için resmi bir bağış hesabı açılsa herkes durumuna göre bağışta bulunsa.Büyük iş adamlarımız,bunlarda kendi çaplarında katkıda bulunsa onların reklamıda yapılabilir.Ayrıca bilmiyorum posta,yada kargo yoluyla tescilli ürün yollanıyormu,öyle birşey başlatılsa iyi olmazmı sizce?Hedef büyütmek gerekiyorsa herkes görev almalı.Ancak bence öyle büyüyebiliriz.Bu fedakarlık yönetime elbette bir katkı edecektir.Bu konuda farklı düşünceleri olan arkadaşlar sizde konuyu değerlendirip fikirlerinizi yazın lütfen.Ayrıca bağış yapanların,tescilli ürünleri alanlarında listesi sitemizden yayınlanabilir.Hem reklamlarıda yapılmış olur.Yeni fikirler üretin lütfen.
Herkese saygılar.
Alt 28.11.2005, 20:53   #88
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1300 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar herkes kendisine sormalı, Ben Sivasspor için ne yaptım.? Eğer birşey yapmamışsa,ne yapabilirim demeli.
Yapan yapmıştır elbette.En azından tescilli ürünelrini satın almıştır.Maçlara gitmiştir. Yapmayanlar için bir fikrim var.Ama uygun düşer,düşmez bilmiyorum.Bunu yetkili arkadaşlar değerlendirip ona göre bir yöntem uygulayabilirler.6,5 milyon Sivas'lıyız diye övünüyoruz.Sivasspor için resmi bir bağış hesabı açılsa herkes durumuna göre bağışta bulunsa.Büyük iş adamlarımız,bunlarda kendi çaplarında katkıda bulunsa onların reklamıda yapılabilir.Ayrıca bilmiyorum posta,yada kargo yoluyla tescilli ürün yollanıyormu,öyle birşey başlatılsa iyi olmazmı sizce?Hedef büyütmek gerekiyorsa herkes görev almalı.Ancak bence öyle büyüyebiliriz.Bu fedakarlık yönetime elbette bir katkı edecektir.Bu konuda farklı düşünceleri olan arkadaşlar sizde konuyu değerlendirip fikirlerinizi yazın lütfen.Ayrıca bağış yapanların,tescilli ürünleri alanlarında listesi sitemizden yayınlanabilir.Hem reklamlarıda yapılmış olur.Yeni fikirler üretin lütfen.
Herkese saygılar.

Fenerbahçe spor kulübü her sene forma satışıyla bir tane yıldız futbolcu satın alıyor...Bunu biz neden yapmayalım...Türkiyenin belli merkezlerinde Sivassporun resmi ürünleri ve özelliklede formaları satılırsa Sivasspor kulübüne çok güzel bir maddi kaynak olur...Benim fikrim...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2005, 21:03   #89
ygd
Yiğido

ygd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ygd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

YANİ BUNUN YAPILABİLMESİ İÇİN ULUSAL BASINDA ÇOK BÜYÜK Bİ REKLAM YAPILMASI GEREKİRR..YOKSA İMKANI YOKK..BUNUN ÖRNEĞİDE YOK..DOĞRU DÜZGÜN LİSANSLI ÜRÜN SATAMIYOKİ SİVASSPOR...ÇOK ZOR..!!!AMA NEDEN OLMASIN..GEREKLİ ŞARTLAR SAĞLANIRSA HİÇ YOKTAN İYİDİR YİNE..
ygd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2005, 21:05   #90
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1300 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
ygd Nickli Üyeden Alıntı
YANİ BUNUN YAPILABİLMESİ İÇİN ULUSAL BASINDA ÇOK BÜYÜK Bİ REKLAM YAPILMASI GEREKİRR..YOKSA İMKANI YOKK..BUNUN ÖRNEĞİDE YOK..DOĞRU DÜZGÜN LİSANSLI ÜRÜN SATAMIYOKİ SİVASSPOR...ÇOK ZOR..!!!AMA NEDEN OLMASIN..GEREKLİ ŞARTLAR SAĞLANIRSA HİÇ YOKTAN İYİDİR YİNE..

Tabiki gerekli şartların sağlanması gerekir...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
abdülkadir, adac, ahlaklı, anorthosis, aŞik, chelseade, famagusta, gazİyİ, gezelim, görelimde, halk, israil, kahrolsun, kaybettİk, kazası7, kul, kÜrsÜ, protesto, serbest, sivas, sivasta, sporcu, sİvasli, trafik, trt1de, Ölü, Şaİrİmİz