Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 26.11.2006, 23:00   #81
BaBa_SiVaSLi
Yeni Yiğido

BaBa_SiVaSLi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BaBa_SiVaSLi isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: GS:3 SİVASSPOR:1

Ya Bence BU Skor Bile Iyi ben Acikca 10uncu dakikadan Sonra skorn cikmasindan korkdum ama 3-1 oldu bunada sukur iki tane devi yendik ucuncu neden olmasin dedik olmadi insaallah ikinci devre oda olur ....
Alt 26.11.2006, 23:07   #82
jangbogo_58
Yeni Yiğido

jangbogo_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 696 jangbogo_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
AFK_SiVaSLiM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivas 1967 Genc Taraftar Dernegi Uyesi Olarak Dün Aksam Alisamiyen Stadyumundaydim.Süper Bir Atmosfer Süper Bir Gece Ne Yazikki Hazin Bitti 3-1Yenik Ayrildik Mactan.Bunlar Dogal Mevzular Bir Takim Yenecek Digeri Yenilecek Yada Berabere Kalinacak. Malesef Dün Yenilen Hanesinde Bizim Ismimiz Vardi Böyle Olsun Istemesekde Bunu Degistirmemiz Artik Olanaksiz.Ben Sivasspor'u Gayretinden Ve Bize Yasattigi Herseyden Dolayi Taktir Etmek Istiyorum.Yendigi Zaman Iyi De Yenildiginde Kötü Mü ? Hayir Bu Takima Eger Bizler Sahip Cikmazsak Kimse Sahip Cikmaz Unutmayalim...

Gelelim Diger Konuya.
Forumlari Okudum Birbirinden Güzel Yazilarda Var Bizleri Uzen Yazilarda Var.Taraftarligi Bilmez Insanlarin Fiiliyatla Uzaktan Yakindan Alakasi Olmayan Havaya Söyledikleri Sözleri Kiniyorum.Takim Söyle Takim Böyle, Oncelikle Biz Bu Takimi Suclamak Yerine Sapkamizi Onümüze Egip Biz Ne Yapiyoruz Demeliyiz. Trübünde Sivasspor Taraftari Bin Parca.Fb Bayraklari Aciliyor GS Sempatisi Alanen Ortada, Söylenen Sözlerde Uyum Yok , Herkes Bir Dalgada. Trübüncülügüde Bilmedigimizi Acikca Gördüm. Her Kafadan Bir Ses Herkes Trübündeki Insanlara Bir Seyleri Söyletmeye Calisiyor. Oysa Bir Lider Olmali Biz Bunu Daha Önce Hic Yasamamistik Ama Dün Gördüm Ki Bu Bir Gercekmis.Ve Cidden Cok Uzüldüm Biz 22 000 Km Yol Yapan Dernek Olarak Trübünde Bunu Hic Görmemistik Ama Dün Uzüldüm 2048 Km Yol Yapip Aksam O Manzarayi Gördügüme.Hala Düsünüyorum Biz Ne Zaman Birlik Olacagiz.

Ayri Bir Konuya Daha Girmek Istiyorum.
1967 Taraftar Dernegi Bir Bütünmü, Yoksa Sura ? Bura Mi ?
Bakin Ultra Aslanlara, Bakin Carsiya , Bakin Kadiköy Grubuna Binlerce Insan Tek Yürek Olurken Dün Biz 600 Kisiyi Birlik Edemedik.Dernegimiz Sivas- Istanbul- Usküdar Bu Sekilde Dile Gelsin Ama Bu Ayrilik Isimlerde Olsun Yüreklerde Yasanmasin.Güzel Bir Olay T-shirt Basilmis Takdirde Ettim Cünkü Dün Ultraaslanlarin O Binlerce Insanin Tek Bir Sweet Giyip Maca Gelmeleri Gözede Cok Hos Geliyor.Istanbul T.D. Olarak Bu Tek Tip T-shirtla Göze Hos Gelmeyi Düsünmesinide Begendim. Ama Ardina Istanbul Sivasspor Dernegi Seklinde Yazi 2 Gün Sonra Biz Sivaslilarinda Ayni Sekilde Bir Olaya Kalkismasina Meydan Verir Ve Simdi Olmayan Bütünlük Günden Güne Daha Kötü Boyut Alir.Birliktelige Cagiran Birlikteligi Asilayan Seylerde Ön Saflarda Yer Alsak Daha Güzel Olmaz Mi ?

Benim Icin Su-Bu-O Önemli Degil Ben Sivasspor Taraftariyim Tek Basimada Giderim Macimi Izlerim Basimda Agrimaz Bogazimda Yirtilmaz Ama Istedigim Hep Birlikte Güzel Seylerde Rol Almak.

Dogru 1 Ses Kalabaliktan Daha Gür Ses Cikarir...

Varsa Yoksa Sivasspor...
EVET DAYI SANA KATILIYORUM .............................. .............................. ........

BİR KEZ BOYUN EĞERSEN HERZAMAN EĞMEK ZORUNDA KALIRSIN
jangbogo_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 27.11.2006, 08:00   #83
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: GS:3 SİVASSPOR:1

maç çok zordu.gs bordo ya yenildikten sonra asılacağı belliydi ama ben şahsen bu kadar iyi beklemiyordum.orta sahada sivas atakları başlayınca 2 li,hatta zaman zaman kanattaki adamlarda gelip üçlü baskı kurdular ve biz ilerideki mehmet ve baliliye topu aktaramadık.mehmet yıldız da topu önüne alamayınca rakip sahada kalabalık oluşturumadık.ileri ucumuzla orta saha bağlantımızı kestiler ve alanı çok daraltılar.Bence bu maçta değişik bir savunma taktiği gördük ve eksiğimizi farkettik.üst düzey takımlara sadece fizik üstünlüğü olan değil aynı zamanda teknik üstünlüğü olan arta sahalarda gerekli.bu hafta ki ankaragücü maçı bizim için önemli maç.iyi şanslar sivasım.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2006, 08:00   #84
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Murat ve Cem Can'ın maça yanlış kanatlarda başlaması yenilginin ana sebebidir. Nitekim 2.yarı yerleri değiştirildi, sonuç ortada ... B.Uygun'un bu tip hatlarına sabretmemiz gerekir. Zamanla düzelecektir.
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 27.11.2006, 08:15   #85
yigido_bekir
Yiğido

yigido_bekir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 yigido_bekir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

neyse bu puan kaybı normal..bıdahakı haftaya tekrarlanmaz..
SİVASSPORѕuz уα$α∂ıqıмız
zαмαη öℓüяüz..!
yigido_bekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 27.11.2006, 08:17   #86
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Ausrufezeichen GS:3 SİVASSPOR:1

Bjk ve Ts'yi yenince Türkiye spor kamuoyu iki hafta bizden bahsetti. Bu haftada Gerets bize baskı uygulataraki alan daraltarak, ilk yarım saatte işi bitirdi. İlk yarı doğru düzgün pozisyon bile bulamadık.

İkinci yarı golü erken bulduk ancak devamını getiremedik. Balili ve Mehmet'e fazla top atamadık. Onlar da zaten marke edildiler. Wooter ikinci yarı başında oyuna girse sanki daha iyi olurdu gibi geliyor bana.

Gs'nin hafta ortası şampiyonlar liginde yenilgisi sonrası lige asılacağı aşikardı. Ancak bunu fazla hesap edemedik galiba.

Tribünlerin henüz birlikteliği sağlanamadı. Bu konuda biraz fedakarlık yapmak gerekiyor. Guruplar dışarda ayrı olabilirler ancak stad'da tek yürek olarak hareket etmesi gerek.

Bu maçta'ki hatalarımızdan ders çıkarmalıyız. Yenildik, sağlık olsun.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2006, 09:11   #87
serrkann58
Tecrübeli Yiğido

serrkann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serrkann58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Eger 10 dk içinde 2 gol yemesek takımın direnci düşmeyecekti moralmen kötü oldu ama olsun gs bizim rakibimiz degil bence üzülecek bir şey yok inşallah daha iyi olucak ilk yarı için kaln 2 maçı alırsak herşey daha iyi olur.
Alt 27.11.2006, 10:53   #88
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1045 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Ben bu foruma daha önce de yazmıştım birçok arkadaş taraftardan bahsetmiş. Taraftar konusu sadece İstanbul da Ankara da öyle değil Sivas'ta da taraftarımız takımını uzun soluklu desteklemez sadece maçın başında takım ısınırken bağırırlar maç başlayınca hepsi susar... Sadece bir grup desteklemeye devam eder... Diğerleri maçı seyretmeye koyulurlar ellerinde çekirdekleriyle yani o gördüğünüz manzara bize yabancı değil.

Takımın kötü oyunu olabilir bir takım her zaman iyi oynayacak diye birşey yok ancak bizim taraftarlarımız sabırsız yine takım düşecek halimiz çok kötü gibi söylenmeler başladı. Taraftarımız ligin ikinci haftasından beri takımımızı düşürüyor Allah sonumuzu hayır etsin...
Alt 27.11.2006, 12:28   #89
leo
Yeni Yiğido

leo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 leo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ne olursa olsun sonuna kadar SİVASLIYIZ...
leo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: GS:3 SİVASSPOR:0
Alt 27.11.2006, 15:01   #90
dieforyou7
Acemi Yiğido

dieforyou7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 dieforyou7 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: GS:3 SİVASSPOR:0

Alıntı:
koyulhisar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar fazla ümitli olmayalım bu maç böyle biter artık bizde sonraki maçlara bakarız....

Bu arada epey bir havalara girmiştik zaten bötylece havamızı söndürmüşler oldular..........

Kasımpaşalı...........
doruu ben mactaydım ama yenı acıkta..
dieforyou7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla