ulan bu cinconu anlamak mumkun degil fb'ye diyorlardi lugano tam bir kasap diye onlar kasapin alasini almislar
YANI DEMEK ISTIYORUM KI GELECEK YIL COK ZOR OLACAK BIZ BILICAYA IHTIYACIMIZ VAR
Daha almadılarda grüşmeler başlamışlar ama alırlar muhtemelen.Beşiktaş mallık etti cincona topçu verdi.Ama cincona yakışmıyor böle transferler mahalle takımı gbiler.
Bilica artık buraya yaramaz. Navratil o görevi başarıyla yapıyor. Yanına da Faty geldi. Murat Akça da yedek stoper olacak. Ivanovs gitti. Diallo da gider birkaç güne kadar. Belki bir yerli stoper daha alınır.
bilica nin gelmesini isteyenlerin, unutmamalari gereken bir sey var. Fenerbahce havasini almis bir yabanci oyuncu sivas a bir daha zor uyum saglar. Gelecek olan eski bilica olmaz artik. Sahsen ben, hocamizin onu almak istedigini pek sanmiyorum. Simdiye kadar yapilan transferlerin yas ortalamsina bakmak yeterli...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Has Sivas`li'a Teşekkür Ediyor...
Navratil gitsin Yalçın gelsin
Kadire alternatif bir orta saha alınsın
1 yerli 1 yabancı forvet alınsın kontenjana göre.
Navratille derdin ne admı göndermek kolay mı ? o kadar sözleşme imzladılar parasını vermek zorundası ona vereceği arayı forvet transferine harcasa çok iyi adam alınır hem bece navratil-faty iyi ikli olabilir