Sivasspor'da sergilediği performansla teknik heyetin vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Ziya Erdal, son haftalarda üst üste yaşanan puan kayıplarından dolayı sıkıntılı günler geçirdiklerini belirterek; "Artık kazanma vaktimiz geldi" dedi.
Hafta sonu oynanacak Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını ara vermeden sürdüren kırmızı-beyazlılarda genç oyuncu Erdal, takımın dünkü idmanı öncesinde açıklamalarda bulundu.
Son haftalarda yaşanan puan kayıplarını ve Pazar günü oynanacak Antalyaspor karşılaşması ile ilgili görüş bildiren genç sol bek; "Baktığımız zaman gerçekten hak etmediğimiz sonuçlar alıyoruz. Futbolda sonuçta, sonuca yansıtamadıktan sonra ne kadar iyi oynarsanız oynayın bir anlamı yok. Biz 3 haftadır sahada gerçekten iyi bir futbol oynuyoruz ama skora yansıtamıyoruz. İnşallah kötü gidişata bu hafta Anlatya maçı ile son vereceğiz. Çünkü artık kazanma vaktimiz geldi. Antalya ile önemli bir maç oynayacağız. Herkesin puanları birbirine çok yakın, üst tarafta kopmuş değil, alt tarafta kopmuş değil. Bu yüzden ligde kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Onun için bu hafta iyi çalışıp, Antalya maçına iyi konsantre olup iyi bir seri yakalamak istiyoruz" dedi.
"HER ZAMAN HAZIRIM"
Son olarak taraftarlara destek çağırısında bulunan genç oyuncu Ziya Erdal, geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor deplasmanında yaşanan oyuncu değişiklikleri sonrası görev aldığı mevkide zorluklar yaşandın mı, sorusuna ise şu şekilde cevap verdi:
"Kamil'in sakatlanmasının ardından hocamız Hayrettin ağbiyi oyuna dahil etti ve benim ön tarafa geçmemi istedi. Aslında her şey iyi de gidiyordu. Gerçekten istediğimiz şeylerde oldu. Pozisyona girdim ve ancak bir pozisyonu değerlendiremediğim için üzgünüm. Ama sonuçta oyunu tutuyorduk, çok talihsiz bir gol yedik. Hocam nerede görev verirse ben orada yapmaya hazırım, sonuçta üzerimdeki Sivasspor forması. Her ne olursa olsun hocamın görev verdiği mevkide oynamaya hazırım"
Sivas'ın Sesi