Arkadiusz Piech neden oynatılmıyor?
Arkadaşlar herkesin bilgisinde olduğu bir konudur. Piech geldiği günden beridir klübede oturuyor. Oynadığı maçlarda ise mükemmel gayet sarfediyor. Sözüm ona form düşüklüğü, adaptasyon süreci v.b konularla ligin ortasına kadar bu yiğidoyu sahada göremedik. Şimdi size soruyorum. Kupa maçında trabzonun yavaş ve hava toplarında iyi olan stoperlerine karşı Eneramo mu daha etkiliydi yoksa hızlı adam eksilten dışarıdan şut çıkarabilen Aatif ve Erman mı? Bu ikilinin yanında Piech te olsaydı acaba trabzon defansı ne yapacaktı? Fazla futbol dehası olmamıza gerek yok.
Saygıdeğer Rıza Hocam... Piech Sercan kadar maçta değerlendirilebilecek bir oyuncu değil mi? Senin istemediğin ama bir o kadarda Sercan dan daha iyi bir santrafor olan Piech sonradan bile olsa neden oyunlara dahil edilmiyor?
Piech; “Bunu tekrar söylüyorum, ben gerçekten, sona kadar hazırım. Ben gerek teknik heyetin, gerekse taraftarların benden memnun kalacağına yürekten inanıyorum. Yeter ki bir şans verilsin" dedi.Bu sözleri sarfedip emek harcayan bir kişi malubiyete katkısı olsa bile bu klübü kendine değer olarak bilmiş ve formayı hak etmiştir.
Sivasspor Taraftarı olarak Piech'in oynatılmama sebebini klübün artık açıklaması gerekmektedir. Hiç olmazsa bu kadar yetenekli bir kişiye tribünlerden destek verilmesi gerekmektedir.
|