Cevap: Ligde Kalmak İstiyoruz
Mesut bakkal gelmeden öncede zaten takım mental olarak,matematiksel olarak düşmüş sayılıyordu,şansda yardım etti,puan farkını kapattık,ancak öyle hatalar yaptıki hoca maçın kaderiyle oynadı,antalya maçınıda,konya maçınıda,trabzon maçınıda,bursa maçınıda çok küçük operasyonları yapmadığımız için kaybettik,bjk ye ,fb ye,gs ye korkak oynayarak,kale önüne 10 kişiyi dizerek maç k-a-z-a-n-ı-l-m-a-z tmm karşımızda çok güçlü takım vardıda,senin hücum gücün kenarda dururken hermaçta enaz 3-4 defa gol pozisyonuna giren beykan kenarda dururken,moldenin ortasahası husein kenarda dururken,rakip defansı oldukça rahatsız eden texsera kenarda dururken,oynatılmıyorsa ,hasan kabze 100 dakika oynuyorsa kusura bakmada pardon yaniii,iyiniyetine ,bu takımı ligde tutmak için uğraşmana ,kişiliğine lafım yokda ,bu şekilde çok zor be hoca,önce önyargılarından bi kurtul,o benim oyuncum ,bunu ben almadım yetersiz görüyorum gibi açıklamalarını artık kaalealmıyorum,hasanı 100 dak çıkarmadan no stop oynatan adam sivasın hocası olmamalıydı
|