Cevap: Sivasspor bugün ne yapar?
Maç kadroları belli değil.. Daha doğrusu Eskişehirin maç kadrosu belli değil. Çok kritik müsabakaları var. Bu maç Sivassporumuzla oynayacağı maçtan daha önemli kanımca. Hiç değilse İkinci maçta telafisi olur diye düşünebilirler. Ancak kupaya havlu atarlarsa ve bizim maçtanda mağlubiyetle ayrılırlarsa işte o zaman Sivassporumuzla puan farkı oluşacak. Onun için Eskişehir açısından aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali bir maç olacak. Bu maçta verecekleri sakatlık kart cezası Bursa maçlarına yansıyacak. Bu nedenle ben Eskişehirden küçük çapta bir revizyon bekliyorum. Aslında bizim için en zor maç bizim gibi tek hedefi kalmış Belediye maçıdır. Hem futbolu bize ters geliyor hemde iki takımında amacı bakımından...
Kamara çok kalşte bir yabancı. Fernandes BJk da ne ise onlar içinde Kamara o pozisyonda bir oyuncu. Ben onun oynamaması durumunda maçı çok rahat alacağımızı düşünüyorum. Belki biraz ütopya vari olacak ama bu benim şahsi düşüncem. Eğer tam kadro oynarlarsa risk almış olacaklar, akıllarıda 3 gün sonraki kupa maçında olacağı için bizim için ikinci bir avantaj teşkil edecek.
Gelelim taraftar düşüncelerine. Ulusal medyada başladılar atıp tutmalara. Çok dikkatli bakıyorum hep 4-0 lık yenilgimizi ön plana çıkarıp bizimle dalga geçiyorlar. Mazilerindeki felanca 2. lik filanca 3. lükler i orta sürüp ezmeye çalışıyorlar. Hoş bizimkilerde altında kalmıyorlar ama bizimkiler biraz amatörce kaçıyor... İnşallah Ankara takviyeli taraftarlarımızda takımımızı yalnız bırakmayacaklardır. Eskişehir Ankaraya Yüksek Hızlı Trenle (YHT) 2 saat çekiyor. Maç bitiminde de dönüşüde mevcut. Herşey istenen kıvamda yani...
Başarılar Yiğidom, ben katıksız galibiyetten başka bir sonuç beklemiyorum. Umarım yanılmam...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|