DAHA 20 BİN SMS...
Yöneticiler en çok bu projeye güvenmişti lakin sonuç vahim durumda biz övünüyoruz Dünyada 5 milyonuz diye lafda mı kalıyor bunlar anlamıyorum ki...Yardım kampanyası başlamadan önce adamlar 'yahu gardaş biz nereye yardım yapacagız söyle gidip bagışlayalım takımımıza sahip çıkalım' diyorlardı ammaa icraata gelince gene sınıfta kalıyoruz...5058 sivas kampanyasından yöneticilerimiz en az yüz bin 200 bin msj beklerken biz şuanda 20 bin tane mesaj atmışız...daha kampanya bitmedi ama yinede insanın zoruna gidiyor...
Bari bu sefer Sivas'ın gücünü Sivaslı'nın gücünü gösterelim
Zeki Çol'un Bugünkü Zaman Gazetesi'ndeki Bölümündeki Yazısı...
Ne Sivaslıymış ama!
Hani geçen hafta "Sivasspor zirvede... Sivaslılar nerede?" diye sormuştum ya... Cevabı hayal kırıklığı yaşayarak öğrendim. 5 milyon Sivaslıdan söz edilen bir coğrafyada, 5 YTL ödeyip Sivasspor'un "Sivas yaz, 5850'ye gönder" kampanyasına hepi topu 20 bin SMS gitmiş! Bazılarının birden fazla mesaj gönderdiği de hesaba katıldığında, kampanya başladığından bu yana takımlarını destekleyen Sivaslıların sayısı ancak 15 binmiş!
"Ayıptır" demiyorum... "Yazıklar olsun" da demiyorum. Çünkü bu bir bağış kampanyası... Yani bir gönül olayı.
Sadece ufak bir hesap yapmayı ve Sivaslıların ne gönlü bol insanlar olduğunu tüm ülkeye hatırlatmak istiyorum!
20 bin x 5 YTL = 100 bin YTL.
Koca Türkiye'deki Sivaslıların, lafa geldiğinde övündükleri, "gururumuz" dedikleri; her galip gelişinde sağa sola hava atıp sevindikleri Sivasspor'a verdikleri değerin kampanyadaki tutarı işte bu. İyice anlaşılsın diye bir kez de yazıyla aktarıyorum:
"Yüz bin YTL."
Evet, bu bir bağış kampanyası... Yani bir gönül olayı. O zaman lafı fazla uzatmadan noktayı koyayım: Allah Sivaslıya da gönlüne göre versin!