Bu maç zor olacak ama eğer deplasman seyircisine açık olursa taraftarımız çok dkkatli olmalı. Bu maç sadece saha içiyle konuşulmalı. Zaten taraftarların gereksiz gerginlik yapacağına ihtimal vermiyorum. Bu maçı alabiliriz. Taraftarımız son hafta maçını da hesaba katmalı.
Sözün bittiği yerdeyiz,artık top futbolcuların elinde,kaybedeceğimiz bir şey yok,kayseri akhisara yenilirse,sivas maçına ayakları titreyerek çıkar,bu maçta tüm oyuncular azami dikkatle oynayacak,2 kişilik oynayacak,hoca düzgün kadro ve oyuncu değişikliği yapacak,kayseriyi yenecek,başka yolu yok,neticede eğer kayseriyi yenersekki yeneceğimize yürekten inanıyorum,son hafta fb banko 3 puan olur ligde kalırız,
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Kayseride yaşıyorum ve şu an tek istediğim şey misafir tribünün ağzına kadar dolu olması. Daha önce yine Mesut hoca döneminde 2-2 kalmıştık burada. Bu kez kazanmaktan başka çare yok. Haydi Yiğidolar, sonuna kadar hep destek tam destek!
__________________ Düştüysek Kalkarız Daha Ölmedikya..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı asinancetin583'a Teşekkür Ediyor...
Tv 58 spor muhabiri Sn. Mustafa Ateş'e mesajlar atalım pazartesi günü sporaktif programında kayseriye otobüs kalkması için kampanya düzenlesinler takımımızı yalnız bırakmayalım yiğidolar Hep Destek Tam Destek..
__________________ BAŞKA DİYENLERE İNAT SADECE SİVASSPOR
Bu Konuda sivassporhersey'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...