Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Pazar günü tribünlere gelerek takımlarına destek veren Yiğidolara teşekkür etti. Çalımbay, Manisa karşısında aldığımız galibiyetimizde yiğidoların payı büyük. Onlar hep böyle destek versinler bizde onları mutlu edelim dedi.
4-2’lik Manisa maçı galibiyeti kırmızı-beyazlı camianın yüzünü güldürdü.Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay ikinci yarıda çok mücadeleci bir futbol sergileyen ekip olduk. Manisaspor maçına kadar iyi futbolumuzun karşılığını alamamıştık. İşte gerçek Sivasspor bu.”dedi.
MEHMET’İ DİNLENDİRDİM.
Çalımbay, Mehmet’in bu takıma yıllardır verdiği katkısı tartışılmaz.Takımı sahiplenen liderlik özelliği olan bir futbolcu .Mehmet Yıldız’ın yedek olarak sahaya çıkması başka bir yere çekilmesin.Onu oyuna sonradan aldım.Kenarda oturduğu anda, kale arakasında ısınırken bile hep yüreği arkadaşlarıyla idi.Oyuna ikinci yarıda aldım.Elinden geleni yaptı.Mehmet’ dinlendirdim.Hepsi bu.”dedi.
HAYRETTİN HER YERDE OYNAR.
Hayretin’in sağ bekte oynamasının bir sorun olup olamayacağı sorusuna ise Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay ,” hayır olamaz.Hayrettin stoper dahi bir çok mevkide oynamış bir futbolcu.Stoper oynayan bir futbolcu sağ bekte oynar.”dedi.
ŞİMDİ ONUN ZAMANI DEĞİL.
Bu maçta da rakibe 4 gol atmanıza rağmen şahsi hatalara sonucu 2 gol yenildi. “Amatör gol yeme sorunu ne zaman aşılacak “sorusuna ise Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay kısa ve net cevap verdi.Şu an Amatör gol yemişiz.Atmışız.Bununla uğraşacak zamanımız yok.Biz sadece Gaziantepsor maçından nasıl 3 puan alırız.Onun hesabını yapıyoruz.”dedi.
KAMANER HAZIRIM DEDİ.OYNATTIM.
Kaleci Kamaner’ın yediği goller ve yapılan eleştiriler hakkında görüşleri sorulan Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Kamaner takımla ilk kez oynadı.Hafta içi kaleci hocamla görüştüm.Kamaner’a hazır olup olmadığını sordum.Kaleciyi oynatmaya bir günde karar vermedik.bana ısrarla hocam oynamak istiyorum.”dedi.Yapılan hatalarını elbette normal karşılamıyorum.Ancak ilk kez takımla oynamasına ve dil bilmemesine bağlıyorum.”dedi.
KAMİL SİVASSPOR’UN EN BÜYÜK YATIRIMI
Kamil Grosicki’nin gelecekte çok önemli yerlere geleceğini bildiğini ifade eden Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Biz onu Sivasspor’a faydası olsun diye aldık.Şu an %40’lık bir kapasiteyle oynuyor.Kamil’in Sivasspor’un geleceği için önemli bir yatırım olduğunu düşünüyorum.Sivasspor ileriki dönemde Kamilden büyük kazançlar elde edecek.”dedi.
DÖRT EYLÜLSPOR’LA OYNAYACAĞIZ.
Gaziantespor maçının hazırlıklarına hiç ara vermeden başladıklarını belirten Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, hafta sonuna kadar burada çalışacağız.Bugün 3. ligdeki takımımız Dört Eylül Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynayacağız.Takımda pek fazla forma şansı bulmayan futbolcularımı bugün oynatacağım.Kaleci Kamenar bu maçta forma giyecek.”dedi.
Sivaspostası