Cevap: PTT 1. Lig yayin gelirleri
Sivasspor süper lige çıktığından beri ,bu ligle fazla ilgilenmiyordum,yayın geliriymiş filan ,kimçıkmış düşmüş sadece onlara bakıyordum,gelir olarakda süper ligin enaz 4 te 1 i kadar vardır diye biliyordum,açıklanan rakamlar çok komik rakamlar,3.ligden biraz daha iyi rakamlar,bu rakamlarla hiçbir takım şampiyonluğa filan oynayamaz,bu paralarla ligde kalan takım şanslı sayılmalıdır,yönetimi taa sezon başından beri uyarmamız ,ikaz etmemiz bundan dolayıdır,artık bu ligde kılı kırk yaracaklar,çingana pazarlıkları yapacaklar,öyle 3 nü toplasan bir domingolopez etmeyecek ,hoca müsfettelerine 4.5 milyon tl veremeyecekler,oynatmadıkları hasan yurta10 yıl önceki gibi 400 bin tl veremiyecekler,oynatmadıkları i.akına,abolaya,gobolaya,oldon iye,rengifoya 800 bin ero veremiyecekler,öylee yasin çakmaklara,aykutlara ,Ahmet şahbazlara 500 800 bin ero veremiyecekler,sezon bitmeden seyirci yuhladı diye tüm alacaklarını verip doğa gibi boş adamlara 1 trilyon veremiyecekler,sağdan soldan ne üdüğü bellisiz boş beleş ikram ,yardım genç oyunculara bakacaklar,nedemişler hasta olmadan sağlığın kıymetini,yaşlanmadan gençliğin kıymetini,fakirleşmeden zenginliğin kıymetini bileceksin ,maalesef süper ligin kıymetini idrak edemediler ,edemedik,deki bu ligde yıllık gelirimiz 10 trilyon,bu ligde ortalama ilk 11 oyuncuları 400 & 600 bin eroya oynasa ,enaz 10 tane kaliteli oyuncu oynasa 6 milyon ero sırf bu oyunculara ödenecek,yedeklerde enaz 2 milyon etse 8 milyon ero eder ,döviz kuru sabit kalsa enaz 25 milyon tleder belediye Sivaslıların su parasına heray 5 tl ilave edip yönetime vermezse ,ALLAH yardımcımız olsun ,işler tahmin ettiğimden dahada zor görünüyor,sivasspor bu sezon süper lige çıkmaya mecbur .
|