4 Eylül Belediyesporu 2. lige çıkaran teknik direktör Yusuf Tokuş görevi bıraktığını açıkladı.
Tokuş, yaptığı açıklamada, kulübün bugün olağanüstü kongre yapacağını belirterek, "Yeni yönetimle başarı elde edeceğimi düşünmüyorum. Bu nedenle gördüğüm lüzum üzerine istifa ettim. İstifa kararımı, yönetime sundum" dedi.
Tokuş, Teknik direktörlük görevine kulübün ikinci başkanı Muhammed Şeker ve belediye başkanı Sami Aydın'ın isteği doğrultusunda başladığını hatırlatarak, Dört Eylül Belediyespor'un bir üst lige çıkmasında pay sahibi kişiler arasında yer aldığına inandığını dile getirerek, "Çok sevdiğim Dört Eylül Belediyespor'u hak ettiği yere getirdiğime inanıyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu...
İstifa etti mi? ettirildi mi?
Yusuf Tokuş'un istifasının perde arkasında farklı nedenler olduğu, yönetim kadrosunda bulunanlardan bazılarının Yusuf Tokuş'u istememesi nedeniyle istifanın geldiği söyleniyor. Tokuş'a yakın olan kaynaklardan alınan bilgilere göre; "Yusuf hoca aylık maaş ile çalışan kulübün memuru gibiydi. Ekstra istemi de olmadı. Takımı şampiyon yaptı. Demekki takım şampiyon olmasaydı Yusuf hoca görevde kalacaktı. Şampiyon etmenin cezaıs olsa gerek. Ancak şuda bilinmelidir ki, bir zaman "
top göğlendi ellahamki gol olacak" diyenler bugün teknik direktör istifa ettiriyor konuma gelmiştir" dedi...
Yusuf Tokuş'un ani istifa kararı 4 Eylül Belediyespora gönül verenler arasında, "
4 Eylül Belediyesporda Neler Oluyor?" dedirtti.