Alıntı:
kangallıwert Nickli Üyeden Alıntı
Yorumların cogunda Mehmet Nas,Pedriel,Ugur Kavuk tartirmasi yapilmis..Cok gereksiz bir tartisma cünkü bunlarin Sivasspor'u gectim hicbir Süper Lig takimda oynayacak oyun zekasi,yetenegi YOK! Artik sunu gorun...Kısa bir ornek vermek gerekirse..
Takimlari Kalecileri....Manisa'da İlker,Antep'de Karcemarskas ...Bizde Atilla ve Borjan saatli bomba....
Takimlarin Sag Bekleri...Antalya'da Ali Tandogan,Manisa'da Ömer Aysan Bizde Ugur Kavuk...
Takimlarin Orta Sahalari..Manisa'da Yigit,İ.B.B'de Holmen,Ordu'da Culio Bizde Mehmet Nas...
Takimlarin Forvetleri...İ.B.B'de Webo,Antalya'da Necati,Mersin'de Nobre,Manisa'da Isaac ...Bizde Pedriel....
Bunu neden yazdim ;örnek verdigim takimlar puan olarak asagi yukari bizle ayni seviyedeki takimlar iste nedenleri bu dedigim su 4 mevkideki sorunlardan dolayi biz onlarla esit gibiyiz...4 Mevkide sorun cozulurse o takimlarla bizi ayni cümlede bile kullanilmayiz..
hadi Ugur Kavuk'u gönerdik, Mehmet Nas'i gönderdik, Pedriel'i gönderdik!!
suan da yerinde oynatacak oyuncumuz varmi???? Ugur'un yerine sen oyna Pedrielin yerinede ben oynayim!!
Takimimiz cok zor günler geciriyor, ve bir cok oyuncu hele de su durumda Sivasspora gelmek istemez ki bu üc oyuncuda geldiklerinden beri en iyi futbolunu oynuyorlar....
Ne olur su zor günlerde takimizin ve oyuncularin arkasinda duralim.......