Sivassporumuzda görev yapan eski kaptanlarımızdan Uğur Kavuk'un Sivas ziyareti uğurlu geldi...
Medicana Sivasspor-ÇaykurRizespor müsabakasından 2 gün önce Sivas'a gelerek, takıma destek verdi. Taraftarlarla birlikte vakit geçiren Kavuk, uzun süre hem sohbet hem de fotoğraf çekildi...
58 adet Sivasspor kaşkolü, yiğidolara hediye eden Kaptan Uğur Kavuk dağıtım esnasında izdiham yaşandı. Kaptan'a olan sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar; "Uğur Kavuk adam gibi adamdır. Sivassporun zor günlerinde yanında olması manidardır. Teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular...
Kaptan Uğur Kavuk ise; "Sivas'ta unutulmaz günlerimiz oldu. 4 yıl kaptanlığını yaptım. Taraftarlarla buluşmak inanılmaz mutluluk vericidir. Ben Sivas'ı da Sivassporu da unutmam, unutamam. Zor günlerin yaşandığı bu günlerde Sivassporumuzun yanında olmayı kendime görev saydım ve burdayım. Burda olup galip geldiğimiz için de çok mutluyum: Sivasspor düşmeyecek. Beni yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi...
Ligde zor günler yaşayan Sivasspor evinde yaptığı Çaykur Rize karşılaşmasını 2-1 kazandı...
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Gönlümüzün kaptanı Uğur Kavuk adın gibi, Sivasspor'a uğur getirdin, bizleri bu zor günümüzde yalnız bırakmadığın için sana ve misafir perverlik göstererek seni ağırlayanlara teşekkürler. Yolun ve bahtın açık olsun.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...