Ankette berabere biter dedim napalım başka secenek yok yener diyoruz berabere yenilir diyoruz berabere; bardağın dolu tarafından bakmak istiyorum ama bardak Mardak ta kalmadi yenelim artık ara açılmadan ilerde sıkıntı çekmemek için yenelim. Naukoulmayi tutalım yeter.
Ligin en zevksiz futbolunu oynayan, galibiyeti bulunmayan İki takımının mücadelesi olacak. Yine zevkli bir maç beklemiyorum. Sergenin akıbeti ve Sivassporumuz için kritik bir maç olacak. İnşallah kazanan taraf oluruz. Gollü bir olacağını sanmıyorum 1-0 kazanırız.
__________________ Edep ile gelen Saygı ile karşılanır...
Mersin'in de bizim de kötü durumda olan rakibi karşısında puanlar almak isteyeceği bir karşılaşma olacak.Takım Sergen'ı istiyor mu ya da takım toparlanma ışığı veriyor mu gibi soruların cevap bulacağı önemli bir mac.Gelecek için hayırlısı ne ise o olsun
Hic umudum yok, Cicinho yu yedek birakan, eneramo ve beykani yedek birakan bu Sergen Yalcin oldugu surece Sivasspor bu macida kazanamaz.
Bu mac ya berabere ( büyük ihtimal) yada Mersin alir.
Tabi gönül isterki biz kazanalim ama istemekle olmuyor.
kimin nerede oynadığı, kimin kimle kavgalı olup olmadığı, hoca-futbolcu ilişkisi, zamanında yapılan-yapılmayan transfer, yükselen-düşen performanslar vs vs vs
hiçbiri önemli değil!
soru şu: sivasspor taraftarı en az 10 bin kişi ile bu önemli maçta takımın yanında olacak mı?
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...