Cevap: Sivasspor'da Umut Var mı?
Sivasspor bundan daha kötü günleride yaşadı ,onedenle çokda umutsuz olmak gereksiz elbetteki umut var,şunu belirtmek gerekir,evet istediğimiz sonuçları alamadıkta,oynadığımız eskişehir ve mersin maçları haricindeki takımlar buligin flaş takım sayılabilecek takımları,çok zor yenilen takımları tek tek o takımların özelliklerini yazmak istemiyorum puan cetveline bakarsanız hangi takımlara yenildiğimiz yada berabere kaldığımız görülür,kendi evinde7 maçta 2 gol yiyen takıma biz 1 gol attık,elbetteki özlediğimiz sivasspor bu değil ,bunları sergen hocayı savunmak adına demiyorum,bilen bilir ben en baştan beri sergen hocanın gelişine karşıydım,çok basit müdehalelerle takım galibiyetlerede başlayabilirdi diye umutlanıyordum,ancak kasımpaşa maçı gösterdiki,sergenin biraz dinlenmeye ihtiyacı var, pskolojisi bozulmuş,heyacanını kaybetmiş,umudunu yitirmiş,yanında kendisine yol gösterecek kimse yok,bazı oyuncularla arasının iyi olmadığı güvenmediği ortada, ki onlar sivasspor için çok önemli ,[eneramo,beykan,abola,mehdi,bat uhan,cicinyo,i.akın] bu oyuncuları bu ligin ortasıradaki hangi takıma koyarsan banko oynayacak adamlar olmasına rağmen sivassporda yarım devre bile şans bulamıyor,kısaca takım kan değişikliği istiyor,futbolcuların kafasında nasılsa hoca beni silmiş düşüncesi olmamalı ,ilk yarıda enaz 4 galibiyet alamazsak ,yada şöyle söyleyim enaz 18 puan alamazsak ,sivasspor küme düşme korkusunu yakından hisseder ,bizim kalemimiz olan kayseri,gençler,antep,akhisar ,başakşehir ,bursa gibi takımları yenmemiz gerekiyor,bjk ,ts,fb bunlardanda ne kopartırsak kardır diye düşünüyorum,umutsuz değilim ,bu takımı oynatacak kaliteli hocayla seri galibiyetler alacağımıza inanıyorum.
|