Zara’nın amacı nedir?…
Zara Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligde (BAL) 6. grupta, bugüne kadar ilimizi başarıyla temsil eden takımımız olduğunu biliyor, takip ediyoruz. Her sezona şampiyonluk parolası ile giren temsilcimiz, sezon sonunu lider bitirmesinde statülere, statü değişikliği ile lider bitirenlerin direk 3. Lige çıkacağı belirtilen bu sezon ise evinde puanlar kaybederek kafalarda soru işareti oluşturmaya başladı.
Deplasman değil, evinde oynadığı Kırıkkale ve Hacılar Erciyesspor beraberliğinden, Yimpaş Yozgatspor mağlubiyetinden uçup giden 7 puan, şampiyonluğu hayale dönüştüren müsabakalar olmuştur. Deplasmanda yaşanan Sorgun faciasından bahsetmek bile istemiyorum. Çok değil 11. haftada Lider Zara Belediyespor ile Yeni Altındağ Belediyespor arasında puan farkı 7 iken şimdi 3 puan geriye düşülerek kaybolan 10 puanı sorgulamak lazım...
Çok yazık oluyor, Zara’ya, Zaralılara, Zara Belediyespora…
Nerede yanlışlık var ise gereği yapılmalıdır… Ya da bugün lider Altındağ Belediyespor ile oynayacağı ve şampiyonlukta ben de varım diyerek liderlik koltuğunu aynı puanla paylaşmasını bilmelidir. Aksi halde ise şampiyonluk bu senede hayal olacak diye düşünmeye başladık.
Sorulması gereken soru ise; Zara Belediyesporun amacı nedir?... Bizlerde bilelim ve her 15 günde bir de olsa 80 km yol almayalım…
BAL 6. grupta puan cetveli:
1- Yeni Altındağ Belediyespor 33
2- Zara Belediyespor 30
3- MKE Kırıkkalespor 24
Bugün saat 13.30'da Altındağ tesislerinde, grup lideri Yeni Altındağ Belediyespor-Zara Belediyespor karşılaşmasını Davut Dakul Çelik yönetecek. Temsilcimiz Zara Belediyespora başarılar diliyorum.
|