Kendi düşüncem küme düşen takımların yetenekli oyuncuları takıma katılabilir
Erciyesten drenthe edinho serdar gürler
Karabukspor dan musa nizam takıma katılabilir
Kadirin gideceği söyleniyor bence İbrahim Toraman İbrahim Akın Utaka Eneramo Abdurrahman ile kesinlikle yollar ayrılmalı paraya kıyıp genç ve yetenekli oyuncular almalıyız
erciyes-oğulcan çağlayan ve drenthe
karabük-musa çağıran
bursa-batuhan altıntaş(18 yaşında iyi bir 3.forvet)geleceği var ama kadro dışı
emre taşdemir-sol bek (yaş 18)ziyayı 3e katlar
samsunspor-doğan erdoğan(yaş 18)geçen sezon fener istiyordu şimdi boşta kalacak.ortasaha orta u21 milli takımda
gençlerbirliği-irfan can kahveci-19-bu adamı alalım bizim ozan tufanımız olur
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı çorluluyiğido'a Teşekkür Ediyor...
ertugrul-deniz-abdurrahman-ibrahim toraman-kadir-adem ve utaka ıle kesın olarak yollar ayrılmalı
batuhan eneramo ve hakan arslanı hoca takımda tutacaktır bence bu ısımlerın gıtme ıhtmalı çok dusuk
ıbrahım akın benım açımdan kalsada olur gıtsede hocanın kararını merak edıyorum aydın ında bonservısı alınmaz gerı doner bursaya
henuz kesın olarak kımlerın gıdıcegını bılmedıgımız ıcın su gelsın bu gelsın demek zor mesela bana gore 3 tane 2 yonlu orta saha almak lazım fakat kadir le adem kalırsa mehdı ve hakanla bırlıkte gerek görmıyebılır hoca
bu transfer sezonu baya tempolu gececege benzıyor hayırlısı olsun bızım açımızdan
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Travis Bickle'a Teşekkür Ediyor...
artık düşen takımların kalbur üstü topçularına yönelme zamanı geldi sanırım. erciyesten oğulcan edinho drenthe ve serdar gürler, karabükten musa çağıran ile Ahmet ilhan ( ilave olarak traore de olabilir ) bal-kes ten ise berkan iyi bir sol bek olur bence. gönül ister ki daha genç ve kaliteli isimler alalım lakin transfer politikamız malum hem Rıza hoca gittikten sonra kiim bulacak kaliteli genç topçuyu?
__________________ Düştüysek Kalkarız Daha Ölmedikya..
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı asinancetin583'a Teşekkür Ediyor...
bu yönetimin transfer özürlü olduğunu bildiğim için alınacak veya gönderilecek oyuncular hakkında pek fazla beklentim yok tabi bu benim şahsi görüşüm inşaallah yanılırım.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
Düşen takımlarda kaliteli futbolcular mevcut bunlardan bir kaçı değerlendirilmeli örneğin karabüklü Abdou razak trore, sergeninde eski öğrencisi antepten.
Bu Konuda maximustafa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...