|
10.02.2016, 07:46
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647
|
Cevap: HAYDİ STK'lar GÖREVE!!!!!!
Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
|
ESKİŞEHİR ile SİVASSPOR hiçbir alanda eşit değil be abim, tüik verilerine mi bakalım, nere bakarsak bakalım, ne sanayide ,ne sağlıkta, ne eğitimde, ne turizmde, ne tarım ve hayvancılıkta, ne sporda, ne siyasette, hiçbir alanda eskişehirle aşık atacak durumda değiliz...
Eskişehirspor kulüp sorumlusu açıklama yapıyor; Milli Eğitim Bakanımıza Valimize, Vekillerimize, B.Ş.Belediye Başkanımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyor...
Sivas'ta valilik makamı olduğundan şüpheliyim... "Stad var da bu stada birde takım lazım" diyor, sanki ortada Sivasspor yok...
Sivas'ı temsil eden vekil var mı?
Belediye başkanı? sadece makam olarak bu koltukları meşgul ediyorlar...
Eskişehir ile Antepspor vekillerinin öyle yada böyle kulübe maddi çıkar temin etmeleriyle ayaktalar, borç içinde yüzen Eskişehir 13 futbolcu alabiliyorsa, borçtan transfer yasağı gelecek olan Antep borçlarını tek tek temizleyip bide ligin üstünde seyrediyorsa, Sivassporda 250 bin €'ya 1 forvet alamıyorsa diyecek lafım yok, haa yok böyle destek diyen varsa bu kulüpler borçlarını nasıl ödemişler anlatsınlar da herkes ödesin borçlarını, bu 2 şehirde petrol kuyuları açıldı da bizim mi haberimiz yok?..
Antep takımını bakan Fatma Şahin'in (şimdi BŞ Belediye Başkanı) finanse ettiğini herhalde bilmeyen yoktur...
Hadi bizim vekillerimizin maddi desteklerinden vazgeçtim, kapısının önündeki maça 2 sat ayırıp geldiklerini, moral için destek olduklarını gören var mı?
2 kuruş devletten para akıtan var mı?
STK'lar ayrı bir olay; yukarıda isimleri yazılı STK'lar, acaba bugüne kadar deplasmana 1 otobüs kaldırdı mı?
Sivaslı nüfusun yoğun yaşadığı Ankara, İstanbul gibi büyükşehirlerde bulunan 750-800 köyderneği & ilçe derneği var, koca koca isimlerle yazılmış sivasplatformu, yok bilmem nereliler derneği diye yüzlerce dernek var... ALLAH rızası için üyelerinden vazgeçtim de, birinin başkanı maça geliyor mu?
Koskoca İstanbul'da 750 bin nufusumuz var, bir deplasmana 20 kişi gidemiyoruz?..
Sivas günleri düzenleniyor, platformda ALLAH rızası için birtane küçücük SİVASSPOR bayrağı yok bee.... Sivasa küfredilecek denilse, meydanlar yüzbinlerce kişiyle çoğu bu şehirli canlılarla dolup taşıyor, Sivasın hayrına hiçbir icaraatta bu canlıları göremezsiniz,
Şahsen bu STK'ların bu saatten sonra destek olacaklarına inanmıyorum.. Haa Vali, Belediye Başkanı insafa gelir de deplasmanlara otobüs kaldırır mı?seyirciyi stada çekmek için atkı, bere, bayrak desteği yapar mı? anca böyle destek olabilirler, yoksa şuanda 50 trilyonda verseler faydası yok, transfer bitti...
Geçti Bor'un pazarı .
|
|
|
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
|
|
| |