Cevap: Buruk'un yerine Uygun
Okan'a çok kızgınım orası ayrı bir konu. Ama bizi asıl düşüren Okan değil, geçen sene yapılan Karabük'ü düşüren oyuncu transferleri gibi politikalardır. Kayseri Erciyesspor ve Karabükspor'dan toplama oyuncular ile sezona başlanılır ise olacağı budur.
Sergen'i de çok büyük bir hoca olarak gördüğümden değil fakat geçen sene onunla bir hava yakalanılmıştı. Takım futbolcu çöplüğüne dönüştürüleceğine iki tane veya üç tane nokta transferle başka şeyler konuşuyor olabilirdik.
Biz zaten geçen hafta düştük. Bu haftaki maçı izlemedim bile, biliyordum bu sonucu.
Yaptığımız diğer büyük bir hata ise sözde yıldız saydığımız topçuları elimizde çürüttük. Aatif, Cicinho Aydın, Burhan gibi. R. Carlos döneminden sonra bu topçular satılıp dinamik olanlarının adapte edilmesi lazımdı. Yapamadık. Satamadık.
Taraftar olarak Süper Lig heyecanını da kaybetmiştik malesef. Son iki senedir böyleydi. Her sene ölüm korkusu yaşayacağımıza bir kere ölelim.
Özetle, Sivasspor değil Sivas düştü beni üzen odur. Biz Sivasspor'u amatör kümede de destekleriz sorun değil. Senede 6000 kişi küçülen memleketime üzülüyorum, yeni stadyuma üzülüyorum.5 liraya maça gelmeyi değil kahvehanede izlemeyi tercih eden bizler hakettik bunu.
Neler yapmalıyız?
Şu saatten sonra bir alt lig için planlamalar yapılmalı, mucizelere ihtiyacımız var. Kayserispor, Konyaspor, Antalyaspor gibi takımlardan olabiliriz. Düşüp daha güçlü bir halde yeniden doğabiliriz. Veya Bucaspor, Manisaspor, Sakaryaspor, Yozgatspor gibi yanlış hareketlerle kaybolup silinebiliriz. Bu planlamayı yapmalıyız, gündemimiz bu olmalı.
Yapacak bir şey yok, sağlık olsun.
Sivasspor sevgimiz daimdir, başarısızlıklar bunu azaltmaz.