Koca bir sezonu son haftaya bağladık ya, bizim futbolcularda ki stres bu maçı elimizden bir kuş gibi uçurur gider. O yüzden hiç boşuna stres yapmaya, dellenmeye, bağırıp-çağırmaya, kızmaya, küfür etmeye kalkışmayın. Lig bizim için İstanbul BBSK maçının 58. dakikasında bitmiştir. Hepimize geçmiş olsun. Bu bir sitem değil, kehanet değil.
Sabah işe geldiğimden beri oturdum tüm maçları önüme koydum. İşte o maçlar şunlar;
ESKİŞEHİRSPOR - MERSİN İY
FENERBAHÇE - ANTALYASPOR
SAMSUNSPOR - SİVASSPOR
İSTANBUL BBSK - G.BİRLİĞİ
BURSASPOR - G.ANTEPSPOR
Bu maçları çeşitli varyasyonlara yükledim. Yok Antalya mağlup olursa ne olur, yok Samsun galip olursa ne olur? Yok İBB berabere kalırsa ne olur, yenerse ne olur? Yok Gaziantepsor yenerse ne olur, berabere kalırsa ne olur? Hepsine hepsine baktım.
Bizim Play-Off'a kalıp daha çok PARA KAZANMAMIZ için mutlaka galip gelmemiz lazım.
GAZİANTEPSPOR'da deplasmanda
BURSASPOR'u yenerse, O zaman şu an için gerçek rakiplerimiz olan
İSTANBUL BBSK ile
ESKİŞEHİRSPOR'un puan kaybetmeleri lazım.
Yok berabere kalırsak bu sefer
GAZİANTEPSPOR'da deplasmanda
BURSASPOR'u yenerse (ki kesinlikle yenecek), o zaman GAZİANTEPSOR'da devreye giriyor,
ESKİŞEHİRSPOR'un
galip gelmesi durumunda,
İSTANBUL BBSK'in puan kaybetmesi bile
işe yaramıyor.
Biz
berabere kalırsak, o zaman
GENÇLERBİRLİĞİ ve BURSASPOR mutlak suretle
galip gelmeleri lazım,
ESKİŞEHİRSPOR kazansa bile biz Play-Off'a kalıyoruz..
Biz berabere bile kalsak
GAZİANTEPSPOR galip gelse,
İSTANBUL BBSK ile
ESKİŞEHİRSPOR'un
1 puan almaları bile bizi devre dışı bırakıyor.
Yani netice de, ne olursa olsun
galip gelmemiz lazım. Buna da gücümüz yeter mi, YETER !... Ama buna SAMSUNSPOR müsaade eder mi?
ETMEZ !.. Çünkü, Can derdindeler.
Buna FUTBOLCULAR müsaade eder mi? ETMEZLER !... Çünkü
TATİL derdindeler...
Buna Rıza hoca müsaade eder mi? ORASI
SORU İŞARETİ işte !... ??????
Elimizde ki değeri kaybettikten sonra EL'den medet umarsan işte böyle açıkta kalırsın. BELKİ de HOCAMIZIN ve FUTBOLCULARIMIZIN İSTEĞİ
BU DOĞRULTUDAYDI !... Onu da bilemeyiz.
.