Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hiçbir zaman herkes kendisini sevsin diye hareket etmeyeceğini söyledi.
Özellikle geçen sezon yaptığı bazı açıklamalar bazı çevreler tarafından çok iddialı bulunan ve eleştirilen Uygun söylediği her sözün arkasında olduğunu belirterek, "Bugüne kadar inanmadığım hiçbir sözü söylemedim. Kendimi, birilerine sevimli göstermek içinde bir şeyler söylemek zorunda hissetmedim ve hissetmem. Herkes beni sevecek diye de hareket etmem. Sadece doğru olduğuna inandığım, Türk sporunun ve takımımın yararına olacak şeyleri savunurum. Söylemlerim birilerine ters geliyor diye dile getirmekten vazgeçmem" dedi.
Görüşlerini ve düşüncelerini herkesle her platformda tartışmaya hazır olduğunu kaydeden Uygun, "Her platformda da haklı çıkacağıma adım gibi eminim. O yüzden benim gönlüm rahat. Sonuçta ben Sivasspor takımı ve camiasının başarısıyla birlikte, Türk sporunda yapılması gerekenleri ve yapılabilecek projelerimi söylüyorum. Birileri rahatsızlık duyuyorsa o onların problemi. Benim herhangi rahatsızlığım yok" ifadelerini kullandı.