Cevap: Sivasspor - Fenerbahçe
Sivasspor trübünlerinin başta gs ve bjk li sivaslılar ve sağdan soldan gelen bu bjk gs sempatizanlarıyla seyircilerle dolup taşacağına inanıyorum,fb yönetimi ve seyircisinin büyük çoğunluğunun fb sempatizanı olduğunu marstakiler bile biliyordur artık,sivassporun mağlup olmasından çokda üzüntü duyacaklarını sanmıyorum ,takımın teknik yönetiminin ve birçok oyuncununda bjk kökenli olması ,otakıma karşı içindende olsa ayrı bir sempati ve yakınlık duymasınıda biliyoruz,sergen hoca ve ekibi düzgün bir kadroyla ve taktikle fb yi rahatlıkla yenebilecek güçte,hem alacağı galibiyetle hocalık hayatında 1 büyütülmüş takımı yenmek ,hemde sivassporun daha yukarda ligi bitirmesini sağlamak,hemde bjk ye beşiktaşın oğlu olarak katkı yapmak için elindeki tüm silahı kullanacaktır,oyuncuların çoğuda transfer sezonu yaklaşırken elinden gelenin eniyisini yapmaya çalışacaktır,maçtan önce dikkat çekmek istediğim hususlar var,ne olursa olsun fb yönetimiyle samimi pozlar verilmemeli,yok çanta vardı, yok bilet vardı ,yok davetiye vardı muabbeti olmamalı,sivassporlu yöneticiler öyle kazaylada olsa 3 4 işareti yapmamalı kısaca herkes konuşmasına ve hareketlerine dikkat etmeli,daha önce sadece ts ile uğraştık,busefer de gs ve bjk ilede uğraşmıyalım,zaten adımız çıkmış 90 na inmez 80 ne ,çıkıp dosta düşmana karşı adam gibi mücademizi yapıp bu sezonuda kazasız belasız şabesiz bitirelim istiyorum
|