Rahat kazanıp fark bile atabileceğimiz bir gs maçını geride bıraktık. Eğer yine bu oyun disipliniyle devam edersek takımımız iş yapar ama çok kaçırıyoruz, bulduklarımızın yarısını atsak cincon tarihî fark yerdi. Umuyorum ki Es-Es deplasmanından galibiyetle en azından bir puanla ayrılacağız. Mağlubiyete imkân vermiyorum.
__________________ Düştüysek Kalkarız Daha Ölmedikya..
Bu Konuda asinancetin583'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Fizik olarak çok iyi durumdayız.Fizik olarak takımlar toparlanana kadar maximum puanla maçlarda ayrılmamız çok önemli.Eğer bu maçlardan 3 puanla ayrılırsak.Farklı hedeflerden bahseder duruma geliriz.
hemen havaya girmeyelim ama eskişehir'in fb karşısında, bizim de gs karşısındaki futbolumuzu mukayese edince deplasmandan en az bir puan almamak için bir sebep yok. batuhan gününde olursa üç puan bile alabiliriz.
gecen yildan beri one gectigimiz hemen her macta puqn kaybettik bu yilda gs maciyla beraber bu devam etti.kotu oynayip puan kaybetsek tamamda iyi oynayip ustune birde one gecip puan dagitmak cok acı bir durum.umarim eskisehir maciyla bu aliskanligi unuturuz. eskisehir kendi evinde oynayacak.fener bu yil kesin favori olaganustu kadro kurdular.o maca bakarak eskisehir kotu diyemeyiz.onemli olan bizim ne yapacagimiz. gekasi umsrim tutabiliriz.hakan ozmertin 11 oyuncusu olmadigi acik.yeni alinan oyuncu umariz dikis tutturur. batuhan hazirlik maclarindan beri cok kotu.umariz duzelir o da.
Diğer takımların forumlarına giriyorum hiç yabancılık çekmiyorum onlarda kendi takımlarından bizimle benzer konulardan şikayetçi. Galatasaray maçındaki performansımızı beğenmeyenler olabilir. Ancak Eskişehirli taraftarlar Batuhan olmazsa Sivas 4lerdi diyorlar ki bence de haklılar. Berabere kalırsak iyi demiş çoğunluğu ilk maçtakiş skor rakiplerin bize karşı çekinerek oynamasını sağlayacak
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sawyer5892'a Teşekkür Ediyor...