Cevap: NAMIK KEMAL İLKOKULU TÜRK..ŞAMP.FİNALLERİND
İlköğretim okullar Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Finalleri Kastamonu'da Nisan ayının son haftasında yapılacak...Bu şampiyonaya gruplarda ilk 2 ye giren 8 takım katılacakmış..2 grup halinde oynanacak maçlar sonucunda grubunda ilk 2 ye giren takımlar çapraz olarak eşleşip yarı final oynayacaklar;galipler finale çıkacaklar...Bu finallere İstanbul'dan 3 takım ,Sivas Namık Kemal İlköğretim Okulu ,İzmir'den bir takım,Trabzon'dan bir takım adını öğrenemediğim 2 tane daha takım katılacak diyorlar..İstanbul'dan gelen 3 takım da 3 büyük İstanbul takımının(bjk-gs-fb.nin) yıldız takımında oynayan oyuncuları,İzmir'i temsilen gelen takım Bucaspor da oynayan oyuncular ağırlıklı bir takım,Trabzon temsilcisi ise Trabzonspor un yıldız takımı ağırlıklı oyunculardan kurulu bir takım olduğunu duydum..Grup maçları sırasında Namık Kemal İ.Ö.O oyuncularından bazılarına büyük takımlardan transfer teklifi de yapılmış;bjk nın bir oyuncumuzla anlaşmaya yakın olduğu da gelen bilgiler arasında..Bu işler olurken Sivasspor takımı altyapı idarecilerinin bu takımı izleyip izlemediklerini;takımıla ilgili haberleri olup olmadığını gerçekten merak ediyorum..Elin oğlu seni herde izleyip transfer teklif ediyor;senin burnun dibindeki takımdan,oyunculardan,bu okulun başarılarından haberin bile yok..İşte Sivas'taki altyapıya olan ilgi ve ilgisizlik bu kadar arkadaşlar...Son olarak şunu da söyleyeyim 1-2 sene önce yine bu okulda oynayan Haktan isimli bir oyuncu şu anda Bursaspor altyapısında oynuyor ve sürekli de yaş grupları milli takımlarına çağrılıyor..Sivasspor bu oyuncuya istenen parayı vermediği için Bursaspora transfer olmuştu..
|