Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Şike kapsamında yapılan geniş kapsamlı soruşturmada göz altına alınan isimlerden birisi olarak sayın başkanımız Mecnun OTYAKMAZ'ın adını görmek milyonlarca Sivaslıyı derinden üzmüştür.
Her platformda göstermiş olduğu asil duruşu sayesinde bizlerin gurur kaynağı olan değerli başkanımızın böyle bir olayda adının geçmesi dahi bizlerde tarifi imkansız duygular yaşatmaktadır. Adam gibi adam Mecnun Başkanımızın her zaman arkasında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.
Geçtiğimiz sezonun bedelini kimse ligin son maçı olan Sivasspor - Fenerbahçe maçına ödetmesin.
Türk adaletine güvenen Sivasspor taraftarları olarak şampiyonluğu kaçırdığımız Gaziantepspor - Sivasspor maçını ve o sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ın Gantepspor'dan aldığı oyunculara verdiği çok abartı bonservis ücretinin araştırılmasını talep ediyoruz.
SivasSpor.Com
|
--------------------------------------------------------------------------------
Maçtan önce Odyakmaz niye '4' işareti yaptı
--------------------------------------------------------------------------------
26 Mayıs 2011 Perşembe 09:17
Bütün sezon dişini sıkan Aykut Kocaman’ın soyunma odasındaki yumruk şovu, bunlar arasında en fazla hoşuma gidendi.. Alex‘in eşi Daianne ile öpüşmesi, sahiden tişörtlere basılacak derecede önemli pozdu..
BU yoğun haber ve fotoğraf bombardımanı arasında başarılı foto muhabirimiz Eser Erenler, başka bir poz daha yakaladı.. Sivas-F.Bahçe maçında, seremoni yapılırken, yani maç henüz başlamamışken F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın şakalaşma anı.. Odyakmaz, gülerek “4” işareti yapıyor.. Kötü niyetli insanlar “Odyakmaz, maçtan evvel Yıldırım’a sonucu söyledi” diye yorumlayabilirler.. Ben böyle düşünmedim açıkçası.. Fotoğrafı da hemen değerlendirmedim.. Önce Mecnun Odyakmaz‘a sormaz istedim orada o işareti hangi maksatla yaptığını.. Ancak dün öğle üzeri kendisine ulaşabildim..
FOTOĞRAFI sordum.. O anı hatırlamadı önce.. Mail attım.. Geri döndü ve şunları anlattı:
“BAK kardeşim.. Benim için F.Bahçe maçıyla ilgili 2 şey vardı.. Birincisi böyle muazzam bir potansiyelden şehir nasıl menfaatlenir.. Hem şehrimizi tanıtalım, hem gelirle esnafın yüzünü güldürelim istedik.. Burası oldu.. İkincisi sahada Yiğido’ya yakışır bir top oynamaktı.. Bunu da yaptık, kazanmaya oynadık, şampiyona 3 gol attık.. Etrafımızdaki F.Bahçeliler’in halini görmeniz lazımdı.. Bütün maç 1 saniye rahat edemediler..”
“BU pozu görüp de yanlış değerlendirecek insanların sayısı az değil.. Orada ne yapıyordunuz peki?” diye üsteledim:
ALDIĞIM yanıt şu:
“VALLAHİ hatırlamıyorum.. Ya birini gösterip öyle yapmışımdır.. Ya da ‘Size 4 atacağız’ demişimdir.. Atamadık, maalesef 3’te kaldık..” Ben cevabımı aldım.. Bu pozu olumsuz değerlendireceklere de bir yanıtım var: “Sizin içiniz fesat..”
İbrahim Seten/Vatan