Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
SİVASA KÜFRETMEK İÇİN biraraya gelen sivasın hayrına olan hiçbir organizasyonda bulunmayan hiçkimseden birşey beklemiyorum belediye başkanından tek ses duymadım vali desen tam fiyasko diğer kurumlarda yeme düşmanı çıkarlarının peşinde yerel medyamiz hepsi saolsunlar şenlik festival yayınlamaktan indirici kaldırıcı geciktirici hap reklamı yapmaktan sivasspora vakit ayıramıyorlar hepsinede yazıklar olsun diyorum yaw SİVASSPOR göz göre göre elden gidiyor neyapmış ne suç işlemiş çıkında biraz konuşun be mübarekler
|
Arkadaslar yanlis anlasildim sanirsam Vali Devletin mülkü amiri "Hükümetin" valisi
zaten validen böyle birsey beklemiyoruz hatta eger emniyet sivas icinde bir dinleme, kamera ,Fotograflama yapmissa bunlarin valinin bilgisi dahillinde olmamasi beklenemez!!!! benim dedigim meslek örgütleri(ögretmenler,Avukatla r, yerel Gazeteciler,Kültür sanat kurumlari ve dergileri,Doktorlar,Hukukcular ,Yüksek ögretim görevlileri,Eski belediye baskanlari,,ticaret odalari,Sivasin parti il baskanlari, Ticaret odasinin salonunda vekillere sehrin ileri gelen diye tanitilanlari,Sendikalar,Derne kler,Sahsiyetler kisaca sehrin gercek dinamiklerinden bahsediyorum.Bunun Öncülügünüde Sivas ticaret odasi yapmalidir. ilgili dimikleri toplayip ortak bir duyuru yapmalidir bu noktada bu kesimler zorlanmalidir.
Normalde her yerde gazeteci cemiyetleri böylesi hukuksuzluklara ilk tepki veren ve komuoyu olusturan olur Fakat bizim Gazeteciler cemiyetinin Basindaki Batsalarda Kulüp bana kalsa diye elini ovusturuyor. ilk o saldiriyor.su ana kadar sesleri cikmasada saniyorum sivasda namuslu gazeteciler var. umarim!!!