Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Toplam 3 yılda 41 maç manüple ediliyor. Bizde ise yasalar gayet açık... Toplam 2 ayda bir dünya varsayımlar... Ama nerde bizde o yürek. Eğer yapabiliyorsanız eskilere dönün. Eğer yüreğiniz sağlamsa eski maçlarıda kontrol edin. Temizlik işte o zaman temizlik sayılır. Gaziantep başkanı gerile gerile ben temizim diyecek, Bursa başkanı hakeza, Adnan Polatlar Demirörenler temizin diye hamamcılık naraları atacaklar ondan sonra millete basın önünde şov gösterisi yapacaklar. Sıkıyorsa Yunanistan gibi son 2 ay değilde Son 5 yılı inceleyin. Bakalım Türkiye Süper ligini geçtim Bank Asyayı geçtim 2. ligde mücadele edebileceklermi bu takımlar.
Hadi sıkıyorsa....
|
Bizde eski yasaya göre eskiden çok ceza alanlar var.Küme düşürülenlerde var. Futbol tarihini iyi inceleyiniz. Şuan sadece hapis cezası eklendi. Yani geri vites yok bizde. Bu böyle biline.
Kısa zamanda eski yasaya göre yargılanan 10 dan fazla kişi kısa süreli men aldı. FATİH AKYEL de aralarında bulunuyor.
Lütfen layloylom bakmayınız. Hapis cezası olmasaydı bu süreç yine sürecekti. Sadece yeni eklenen maddelerle hareket ediliyor. Geç bile kaldık.
Bizide diğerlerinide düşürürler. Akıllı hareket etmessen alırlar içeri.Geçmişi çözemiyorsun. Adamlar çünkü odun gibi hareket etmemişler. Açık yok. Söz var Konuşma var. İspat yok.
ŞUANKİLER odun. Teknolojiye ayak uyduramamışlar. aKILLI hareket edememişler. BAK NASIL YAKIYORLAR FENERİ BİZİ GİRESUNU. Sen deplasmanlara gittiğinde anlayacaksın. PARA şiKE iŞTE sİVAS iŞTE diye bağıracaklar. bak az önce devre arasında UEFA maçında ANTEPliler bağırdı. Antep- Legge maçı az önce TRT de ilk yarı bitti.
bİZDE NE YAZIYORSA O. Yıpratmak istemiyorlar türk futbolunu. Bu yavaş hareket bundan kaynaklanıyor. Linyitle, Akhisarla maçlara hazır olun. Yani Bank Asya 1. lige...
liglerin uzaması açıklamasında 5-6 takım düşebilir... diyen AYDINLAR ve ekibi yavaş yavaş hazırlıyor düzeni. Erteleme açıklamasında bu ek açıklamalar niye acaba...