bu sezon toplasan belkide ligin en çok net gol kaçıran takımıyız boş kalelere gol atamıyoruz her maçımız 3-4 olurdu bursa maçı büyük oranda direncimizi kırdı bundan sonra ne yaparız kestirmek zor antepi yensen içerde beşiktaş dışarda başakşehir maçları var işimiz çok ama çok zor
Beykan ile Aatıf arasında bir problem var ise! onun çözümlenmesiyle rahat alacağımız bir karşılaşma olur...
Net gol diye ayağa kalktığımız pozisyonlarda, Beykan Aatıf'a vermedi, Aatıf da Beykan'a vermedi, olan Sivassporumun 3 puanına oldu.. Yiğidomun kahrolmasına oldu...
Telafi müsabası, bir deplasman olarak görüyorum...
Antep deplasman programımızın da içine ettiler...
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Beykan ile Aatıf arasında bir problem var ise! onun çözümlenmesiyle rahat alacağımız bir karşılaşma olur...
Net gol diye ayağa kalktığımız pozisyonlarda, Beykan Aatıf'a vermedi, Aatıf da Beykan'a vermedi, olan Sivassporumun 3 puanına oldu.. Yiğidomun kahrolmasına oldu...
Telafi müsabası, bir deplasman olarak görüyorum...
Antep deplasman programımızın da içine ettiler...
Sevgili yiğido kardeşim, Beykan'la Aatif arasında problem değilde, ikisinin ortak bir noktası var, bencillik ve topla gereğinden fazla oynama hastalığı, pas verdiğinde gol olacak pozisyonlar bu hastalıkları neticesinde geçip gidiyor, ne yazık ki olan Sivasspor'a, üzüntüsü de biz taraftarlara oluyor.
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...
İnş bugün kayseri yenilirde içimize biraz olsun umut doğar.Antep deplasmanda yenilmeyecek bi takım değil...Bizde deplasmanda yenecek bir takım değiliz.Yenmemiz gereken bir maç.Beşiktaşı devirebiliriz burda benim umudum var.önümüzdeki 3 haftada 7 puan bizi kurtarır...Setkus kalede başlamalı tanase mehdi burhan bunlar kesin oynamalı...İleri hücum hattında beykan forwet oynamalı.Forwetlerden bi cacık olmaz,olmuyor hoca artık başka alternatifler dene.Her hoca aynı oynatıyor her hoca saçma sapan değişikler yapıyor.Bursa maçında staddaki taraftarların birini takıma koysanız o değişikleri yapmaz takımın dahada içine etmez...Antep maçını artık almalıyız sabrımız kalmadı.Hakkımızda hayırlısı...
Bana göre bundan sonraki her maç prestij maçı alabildigimiz kadar galibiyet yada beraberlik maddi anlamda destek sağlayacaktır. Bu maça gelince hasanla ibrahimle ademle korcanla yigitle kazanmayı düşünmek komik olur.
Bana göre bundan sonraki her maç prestij maçı alabildigimiz kadar galibiyet yada beraberlik maddi anlamda destek sağlayacaktır. Bu maça gelince hasanla ibrahimle ademle korcanla yigitle kazanmayı düşünmek komik olur.
Yazdıklarına katılıyorum ama Yiğit Bunlardan ayrı tutulmalı.canla başla savaşan mücadele eden bir oyuncu keşke herkes Yiğit gibi olsa.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı ezelşener'a Teşekkür Ediyor...