Evet Umudumuzu hic mi hic kaybetmedik..Emanetimizi liderligimizi devralmak uzere hep beraber Hacettepe macina gidiyoruz!!! Ses getiren bir kalabalikla Kizilaydan once Tacettin Dergahina Muhsin Yaziciogluna vefa ziyaretine arkasindan da hep beraber Stada dogru yuruyoruz..!!
Organizasyon detaylari su sekilde;
16.30 dan 17.00 a kadar Kizilay da Ykm Onunde Toplaniyoruz...
17.30-18.00 Hacettepe Unv arkasindaki Tacettin Dergahindayiz (Yenisehir Tren Istasyonu Arka Tarafinda Sihhiye )
18.00 da Sihhiye den Stada yuruyusumuz 18.30 da Staddayiz!!!
Anadolunun sesi SIVASSPORUMUZU yanliz birakmayalim...
Formalarla atkilarla Kizilaydan-Ulus a Ankarayi KIRMIZI-BEYAZ a boyuyoruz!!!
Sizlerden ricam formalarinizla orda olmaniz en kotu ihtimal formaniz yoksa da Kirmizi-Beyaz renkte birseyler olsun mutlaka yaninizda...Elinde fazla Forma atki olanlar arkadaslari icin getirebilir....
Gorusmek uzere YIGIDOLAR... Bu guzel gun icin sabirsizlikla bekliyoruz..!!
Ayrica Sivastan YigidoGencligi Istanbuldan Ist-Der i de aramizda gormek istiyoruz,...
Not:Biletlerimizi Kale Arkasindan alalim Yigidolar.. Macdan once Kizilayda ki dost kitabevinden biletinizi alabilirsiniz..Biletler satisa cikti...Isteyen 18.30 da stada vardigimizda da alabilir..(Kale Arkasi 12.50 TL )
Iletisim icin numaram 0555 870 72 88..Saygilarimla...Mustafa...
Yukarıdaki Mesaj için 25 Kullanıcı myway'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Baskkentte Hacettepe Maci Icin Toplaniyoruz
ankaradaki çalışmalarından dolayı kardeşlerimi ayrı ayrı kutluyorum bende ankarada olmam nedeni ile bu günü sabırsızlıkla bekliyorum hadi yiğidolar hepinizi ankarada karşılamaya hazırız inandık inandığımız yoldan sapmadık sapmayacağız 19 mayıs stadına yürüyoruz
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Bu organizasyona herkesin katılacağına eminim. Maç öncesi gövde gösterisi olur. Mustafa kardeşimi bu girişiminden dolayı tebrik ediyorum. Yalnız bırakmayın arkadaşlar.
güzel bir organizasyon emegi gecenlere cok tskler
takimin bizlere cok ihtiyaci var
TARAFTAR olarak gereken destegimizi vermeliyiz
herkes görevinin basinda olsun taraftarligimizi desteklerimizi gösterelim
galibiyetle 3 puani alalim
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...