Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

YETER ARTIK !! LÜTFEN......
Alt 12.09.2005, 16:09   #1
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt
Standart YETER ARTIK !! LÜTFEN......

[SIZE=2]YETER ARTIK ...LÜTFEN KENDİMİZE GELELİM.....

Arkadaslar forumlarda yazıyoruz konuşuyoruz ama iş icraata geldiğinde kimse ortaya cıkmıyor... İkinci ligteki Sarıyer maçıda dahil İstanbulda 4 maç oynadık daha şöyle kalabalık bir topluluk oluşturamadık tribünlerde...

Günlerce Konuşuyoruz söyle yapalım böyle yapalım diye ama daha maçlarda tribünde biraraya dahi gelemiyoruz...Yok ben su tribündeydim ..yok ben su grupla beraberdim 50 tane bahane uyduruyoruz maçlardan sonra...

10.000 üyemiz var söyleyiz böyleyiz diyoruz maçlarda ayrı ayrı oturuyoruz..bölük pörçük ve dağınık...etkili bir grup oluşturamıyoruz...maçlara gelemeyenlere bir sözüm yok..İşleri dolayısı ile veya ekonomik durumundan dolayı insanlar maçlara gelemeyebilir...bunu eleştirmeye hakkımız yok ama....
maçlara gelenler birleşmemiz lazım... 10.000 üyeli bir siteden 150 kişi maça gelse yanındada iki arkadası olsa 400-500 kişi yapar...buda tribünde etkili bir grup olmak için yeter...ama nerde 50 kişi zar zor biraya geliyoruz...onunda çoğunluğunu sivastan gelenler oluşturuyor....

Ama artık YETER!!! kendimize gelelim...Ya bir araya gelip tribünde 90 dakika coşan takımını destekleyen bir grup oluşturalım..yada yapamayacağımız seyleri konuşup kendimizi komik duruma düşürmeyelim....

Trabzon maçı bizim için son fırsat...lütfen bu fırsatı iyi değerlendirelim...buraya bu maça gelip tribünde birleşecek olanlar yazsın...sayımızı bilelim...

NOT. BU YAZDIKLARIM SİVASTAN GELENLER İÇİN DEĞİLDİR.....
[/SIZE]

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.09.2005, 16:15   #2
GuNaY
Gast

BEN ORDAYIM ABİ VE TABİKİ SİZİNLE BERABER!!!

Alt 12.09.2005, 16:19   #3
5841
Usta Yiğido

5841 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI

valla haklısın gardaş .sivasdan gelenlerde olmasa rakıp takımın seyırcısı sanacaklar.
Alt 12.09.2005, 16:20   #4
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1296 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaslar forumlarda yazıyoruz konuşuyoruz ama iş icraata geldiğinde kimse ortaya cıkmıyor... İkinci ligteki Sarıyer maçıda dahil İstanbulda 4 maç oynadık daha şöyle kalabalık bir topluluk oluşturamadık tribünlerde...

Günlerce Konuşuyoruz söyle yapalım böyle yapalım diye ama daha maçlarda tribünde biraraya dahi gelemiyoruz...Yok ben su tribündeydim ..yok ben su grupla beraberdim 50 tane bahane uyduruyoruz maçlardan sonra...

10.000 üyemiz var söyleyiz böyleyiz diyoruz maçlarda ayrı ayrı oturuyoruz..bölük pörçük ve dağınık...etkili bir grup oluşturamıyoruz...maçlara gelemeyenlere bir sözüm yok..İşleri dolayısı ile veya ekonomik durumundan dolayı insanlar maçlara gelemeyebilir...bunu eleştirmeye hakkımız yok ama....
maçlara gelenler birleşmemiz lazım... 10.000 üyeli bir siteden 150 kişi maça gelse yanındada iki arkadası olsa 400-500 kişi yapar...buda tribünde etkili bir grup olmak için yeter...ama nerde 50 kişi zar zor biraya geliyoruz...onunda çoğunluğunu sivastan gelenler oluşturuyor....

Ama artık YETER!!! kendimize gelelim...Ya bir araya gelip tribünde 90 dakika coşan takımını destekleyen bir grup oluşturalım..yada yapamayacağımız seyleri konuşup kendimizi komik duruma düşürmeyelim....

Trabzon maçı bizim için son fırsat...lütfen bu fırsatı iyi değerlendirelim...buraya bu maça gelip tribünde birleşecek olanlar yazsın...sayımızı bilelim...

[/SIZE]
Abi senin sözlerinin arkasındayız...Aynen benim düşüncelerime tercüman olmuşsun...Arkadaşlar bu uyarlıarı biraz dikkate alalım...Artık uykudan uyanalım...Burası Süper liğ insanın gözünün yaşına bakmazlar...LÜTFEN BİRAZ DAHA DUYARLI OLALIM..Çekirdek yemeyi bırakalım ...Trabzon maçına çoşkulu bir tribün yapalım...HAYDİ YİĞİDOLAR...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.09.2005, 16:20   #5
Sweetgirl
Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 127 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 Sweetgirl COK SEVILEN BIR KISISweetgirl COK SEVILEN BIR KISISweetgirl COK SEVILEN BIR KISI
Cool

[SIZE=3]Ya Hakki gardas bende cok gelmek isterdim ama malum gurbetdeyim! Maci izleyebilmek icin bir bayan oldugumdan dolayi bir yer bile bulamiyorum! su internetden en azindan nasil izleyebilecegimi bilen varsa haber versin! En azindan ne yapti bizim sivas diye merak icinde kalmam![/SIZE]

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.09.2005, 16:28   #6
rguler
Tecrübeli Yiğido

rguler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 rguler FAZLA SÖZE GEREK YOKrguler FAZLA SÖZE GEREK YOK
Daumen hoch

Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı

[/SIZE]
[SIZE=5][SIZE=4]YANINDAYIZ GARDAŞIM[/SIZE][/SIZE]
Alt 12.09.2005, 16:29   #7
hagi
Acemi Yiğido

hagi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hagi isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ben de ne yazikki gurbetdeyim, yoksa niye gitmeyeyim.Yinede Lig Tv den takip ettim maci.Lütfen Sivassporumuzu yalnmiz birakmayalim YIGIDOLAR!!!
hagi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
son şansa katılıyorum :)
Alt 12.09.2005, 16:30   #8
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Lächeln son şansa katılıyorum :)

ARKADAŞLARA BENİM DİYECEK LAFIM ÇOK AMA ŞİMDİLİK ES GEÇİYORUM
BENDE OLUŞAN İZLENİMLERİ KISACA ÖZETLİYORUM
BEN DÜN ESKİ AÇIĞA 4 BİLET ALDIM, 10 DAKKA OTURDUM DAYANAMADIM 30 YAKIN YİĞİDOYLA KAPALIYA GEÇTİM
SONRA DAYANAMADIM ÇOK SİVASLI VARDI GİTTİM KİŞİSEL GAYRETİMLE 2 PARTİDE 40 YAKIN İNSAN DAHA GETİRDİM
YİNE İDDİA EDİYORUM HATTA BUGÜN BURADA BİLE YAZANLAR ARAMIZDA KAPALIYA GELMEYEN VEYA GELMEYEN EN AZ 2 BİN SİVASLI VARDI DÜN TRİBÜNLERDE, NASILI AÇIKLAYAYIM ESKİ AÇIĞIN YARISI SESSİZ ÇOGUNLUK OLARAK CİNCONLARIN TEZAHÜRATINA DAHİ KATILMADI, KAFADAN EN AZ İKİ YÜZ SİVASLI TRİBÜNÜN SOLUNDA BİRARADA OTURDU AMA SESİNİ ÇIKARMADI KORKUDAN , EN AZ ÜÇYÜZ KİŞİ VARDI ORADA EMİNİM, SATDIN GENELİNE DAĞILMIŞ OLARAK OTURUYORLARDI AMA MALAESF BİRÇOĞU CİNCON ARAKADAŞI VEYA AKRABASIYLA GİTTİ MAÇA BU TARAFA GEÇEME ZAHMETİNE GİRMEDİ GALİBA KORKUDAN, EMİNİM BİR ANONS OLSA SİVAS TARFTARI KAPALIYA GEÇSE DENSEYDİ EN AZ BİN KİŞİ HEMEN GEÇERDİ, AMA İLK BAŞTA ZORLUK ÇIKARDILAR,
MAÇLA İLGİLİ; MAÇ GAYET GÜZEL ÇEKİŞMELİ BİR MAÇTI O STADDA AVRUPANIN ŞAMPİYONLARI DİZE GELMİŞ SİVAS DAHA SÜPER LİGDE 5. MAÇINDA ANLAYIŞLA KARŞILANMASINI RİCA EDİYORUM ETMEYENLERİ CİDDİYE BİLE ALMIYORUM, 75 BEŞ DAKKA DİRENÇLİ BİR TAKIM VARDI SAHADA
HAKEME GELİNCE ÇOK YANLI DAVRANDIĞI APAÇIK ORTADAYDI,
SİVASLILARA GELİNCE BİR AVUÇ TARFTARIN İÇİNDE BİLE NEREDEYSE KAVGA EDECEKTİK ADAM BAŞLAMIŞ OTURUN OTURUN MAÇ İZLEYECEĞİZ DİYOR SANKİ SİNEMAYA TİYATROYA GELMİŞ GİBİ NE OLACAK ÇEKİRDEKÇİ TAYFASI
SAYIYA GELİNCE GELENLERİN CANI SAĞOLSUN GELMEYENLER HENÜZ SİVASLI DEĞİLİZ BİZ NE OLDUĞUMUZ BELLİ DEĞİL DİYE KUSURA BAKMASINLAR BÖYLE ARADA KALMIŞLIKLA DOLAŞSIN DURSUNLAR
TRABZON MAÇI EŞİK MAÇI SAAT 20.00 CUMA TRAFİĞİ VE ULAŞIMI OLMAYAN OLİMPİYATA 3000 KİŞİ GİDERSE HEPSİNİ TEK TEK KUTLAYACAĞIM VALLAHİ
ARTI BURADA SİVASLIYMIŞ GİYİP YAZIP NEGATİF FİKİR ATIP TUTANLARA İSİM VERMEYECEĞİM AMA BANA SATAŞANLARIDA DAHİL HEPSİNİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM BEN YİĞİDOYUM BEN HER MAÇA GİTTİM MANİSA HARİÇ, İSTEYENLERE İSPATLARIM
LÜTFEN SON ÇAĞRI İSTANBUL TARAFTARI İÇİN BU HAFTA MUTLAKA AMA MUTLAKA TRABZON MAÇINA GELELİM 4. BÜYÜK KİMMİŞ GÖSTERELİM
Alt 12.09.2005, 16:30   #9
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

benim sözlerim yanlış anlaşılmasın...herhangi bir sebepten dolayı (ekonomik olabilir, işleri olabilir, yurtdışında olabilir) gelemeyenlere değil...

ben maçlara gelenlerden bahsediyorum...gelip ayrı ayrı oturmayalım...ya doksan dakika bağıramayabilir bazıları, onlarda alkışa katılsa yeter !!!

internet konusunda bilgim yok ama.. bilgisi olan arkadaslar mutlaka cevaplar..

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.09.2005, 16:49   #10
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

çok haklısın abı klavye basında sivaslı olunmaz...
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır