Sivasspor kulübü tarafından başlatılan, "Sivasspor Okuluna Geliyor" projesi kapsamında, projeye destek veren
www.sivasspor.com bağımsız taraftar site yönetimi formalarını Ulaş'ta dağıttı.
Ulaş merkez Vali Lütfi Tuncel İlköğretim Okulunda yapılan forma dağıtımına, Takım kaptanımız Uğur Kavuk'un yanısıra tecrübeli orta saha oyuncumuz Mehmet Nas'da eşlik etti.
Site yönetim Kadrosundan il temsilcimiz Bekir Bayrak, Almanya temsilcisi SivasLady, İzmir'den Onur ve sitemiz üyelerinden Rallim58'in katıldığı forma dağıtımında, Ulaş Belediye Başkanı İsmail Koçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kanca ve Okul idaresi ile öğrenciler de hazır bulundu.
Öğrencilerin tamamına dağıtılan orjinal forma ile birlikte tüm katılımcılara çikolota ikramında da bulunuldu.
Belediye Başkanı İsmail Koçak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kanca yaptıkları açıklamada; "Organizasyonda emeği geçen SivasSpor.com taraftar site yönetimine teşekkür ediyoruz" dediler.
Organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan başta Takım kaptanımız Uğur Kavuk ve Mehmet Nas ile Sipas Vizyon Spor Müdürü Nail Sertakan beye ve SRT Tv Spor servisine teşekkür ediyoruz.
Sivasspor.com özel haberi