rakibin üç önemli eksiği var 4 puan aldığımız takdirde avrupayı garantilemiş oluruz ama trabzon yenilir biz 2 maçı alırsakta avrupaya direk gideriz inş bu maçı alırız
Eger avrupaya gitmek istiyorsak akhisariezip gecmeliyiz hic sans birakmamaliyiz ama akhisar bize biraz ters geliyor onun icin daha dikkatli olmaliyiz..utaka oynarsa forvetde sikinti yasamayiz ama atif oynarsa cok zor olur...benim tahminim 3-1 aliriz maci
Bu Konuda SivasliMuhammed'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Eğerki hedefin var ise, Varını yoğunu verip onu elde edeceksin. Tersi düzü kalmadı artık hedefi olmayan bir takımdan içerdeki bir maçı alamıyorsan, Sendende bir cacık olmaz demektir. Bir aksilik olmazsa bu maçı net skorla 3-0 alacağız diye takıma güveniyor ve Darısı karabük maçına diyorum.
rakipte kart cezalısı kimler oldu tam bilmiyorum ama fener maçına çıkarken ceza sınırında çok oyuncusu varmış
Bilen arkadaşlar paylaşırlar burada
Geçen yıl sivastaki mücadeleyi izlemiştim
O maçta bahsedilen sempatik takımın milyonda birini görememiştik ve yenilmiştik
Hakeza ikinci maç yine öyle ziyanın haksız atılması ve öncesinde rakibin elle kontrolü vs.
Dün tvde yorumcular akhisarın her takım taraftarlarının sempatisini kazandığını söylüyor ama benim aklıma bunlar geldikçe çok cirkef olduklarını düşünüyorum
Biz ne kadar stresli olursak rakip o kadar rahat bir şekilde maça çıkacak
Utaka mutlaka ama mutlaka bu maçta oynamalı
Yoksa ne ileride boş alan bulabiliyoruz ne de atıfı pozisyona sokabiliyoruz
Dilerim bu maç avrupaya gitmeyi garantilediğimiz bir maç olur
Yoksa karabük maçı kader maçı olur
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslıadem'a Teşekkür Ediyor...
Rizespor maçında 89.dak.attığımız golden sonra iyi konsanre olamamamızdan dolayı büyük yara aldık.
Akhisar bld.maçında işi biraz daha sıkı tutmamız lazım.
Bundan sonra kaybedilecek puanın telafisi yok.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...
rakipte kart cezalısı kimler oldu tam bilmiyorum ama fener maçına çıkarken ceza sınırında çok oyuncusu varmış
Bilen arkadaşlar paylaşırlar burada
Geçen yıl sivastaki mücadeleyi izlemiştim
O maçta bahsedilen sempatik takımın milyonda birini görememiştik ve yenilmiştik
Hakeza ikinci maç yine öyle ziyanın haksız atılması ve öncesinde rakibin elle kontrolü vs.
Dün tvde yorumcular akhisarın her takım taraftarlarının sempatisini kazandığını söylüyor ama benim aklıma bunlar geldikçe çok cirkef olduklarını düşünüyorum
Biz ne kadar stresli olursak rakip o kadar rahat bir şekilde maça çıkacak
Utaka mutlaka ama mutlaka bu maçta oynamalı
Yoksa ne ileride boş alan bulabiliyoruz ne de atıfı pozisyona sokabiliyoruz
Dilerim bu maç avrupaya gitmeyi garantilediğimiz bir maç olur
Yoksa karabük maçı kader maçı olur
Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Akhisaspor'da Uğur Demirok, Merter Yüce ve Bilal kısa sarı kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecekler.
__________________ 58_Mustafa_58
Bu Konuda mustafa_kavak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...