Takım iyi giderken takır takır döktüren yazar ve yorumcu abilerim ve kardeşlerimin nedense hiç sesi çıkmıyor ya futbol bilgisizliklerinden susuyor yazamıyor yada korkudan mı yazamıyor merak ediyorum. Hiç mi sorgulanamıyor bu Sivasspor?.. Hiç mi kimsenin aklına Abdurrahman Dereli nerede?, geride olduğun maçta Cihan yerine neden Aykut?, madem iyi diye alındı neden Pedro değil. Trabzon 50' lerde oyuncu değiştirirken neden bizim kenardakiler maçı izliyor. Neden 85 dakika sonra akıllarına kurtarıcımız ve bomba transferimiz Pedro Oldoni oyuna alınıyor. Kötüyse 85 dakika sonra forma giyebilecek adamsa neden alınıyor. Bedelsiz almış olunabilir ama maç başı aylık v.s v.s. neden veriliyor. Neden bu kadar güzel konular varken sorgulanmıyor. Takımın defansı dağılmış adam genç Fatih!i kurtların önüne atıyor. Abdurrahman Dereli'yi neden almıyor. Sanırım Roberto Carlos, Fenerbahçe'de oynarken Abdurrahman'ın kendisine kök söktürdüğünden dolayı gıcık kapması veya da Türkiye'nin en iyi sağ beklerinden birisi olduğunu bilmediğinden.
Nedir ne yapmaya çalışılıyor. Yönetimden tık yok. Borçsuz olmak değil mesele başarıyı devam ettirebilmektir. Tamam sözümüz yok buraya bu kadro ve yönetim getirdi bizi. Ama bu rezilliği de, ikinci yarı için önlemlerini bangır bangır bağırılmasına rağmen bu yönetim ve teknik heyet almadı. Bu rezilliği ve kepazeliği de bize bu yönetim yaşattı. Küme düşmemeye oynasak, takır takır diğer takımlar gibi oynasak daha coşkulu ve heyecanlı olurduk. Ama saolsunlar ne coşku ne heyecan nede umut bıraktınız. Bir kaç hafta sonra başlar düşmeme korkusu. Yazık. Bu taraftar ve kente... Yazık...
Mustafa Yıldız