Neyini değerlendirelim bu maçın. Yavaş yavaş eriyoruz. Alt sırada 4 takım kaldı toplamda.
Şimdi boş bir zaman bulsam 3 meseleyi incelemek isterim ;
1 - Hakan Arslan'ın ilk 11'de oynadığı zaman en son galibiyetimizi ne zaman aldığımızı?
2 - Geriye düşünce kaç kere maç çevirebildiğimizi?
3 - Burhan'ın oynadığı maçlarda oynadığı dakikaya göre koşu mesafesi ve katkısını?
Taraftara diyorumki Kadir olmadığı zaman Sivasspor'un halini görüyorsunuz. Ben Kadir de sorun yok diyordum ve halen iddia ediyorum. Sergen de Kadir'i keserek hata yapıyor. Trabzon maçını almamız belki de ters etki yaptı bize. O maçta çok iyi oynayan Musa Sinan o maçtan beri dakika alamıyor.
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
Utaka dan forvet olursa böyle olur.
Adam gibi mücadele edin yahu.Sanki düşme hattında değilmişiz gibi rahat bir takım var.Bunların ne yaptığını anlamak mümkün değil.
Bu takim dussun, yeter yaaa bi kalbimiz var arkadas...her sene her sene ayni terane.mal gibiyiz mal. Bir deniz kaddah olamadilar...dussun kumeye ordanda dussun. 25000 kisilik stadi da mecnun baskan hali saha diye kullansin. Alin bu takimi o aatif la utaka basta olmak uzere sigirla dagda yayin.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı nefhret_58'a Teşekkür Ediyor...
bu oyunla bu sonuç gayet normal içerde zor maçlarımız var dışardaki maçlar rakiplerimizle ekstra puanlar almazsak gidiciyiz. Utaka hakan arslan nedir ya burhan gol attı ama etksiz sağda ibrahim solda aydın ilerde eneramoyla oynamalıyız bundan sonraki maçlarda
maçın değerlendirilecek bir tarafı yok solda ziyanın yerine direk koysan aynı işi yapar adem,mehdi etliye sütlüye karışmaz sağda burhan avare avare dolaşır aatıfın ne yaptığını kimse anlamaz utaka k.çını kaldıramaz ee bu lig bu takıma 2 gömlek fazla kimse kusura bakmasın hakettiğimiz ptt ligine gidiyoruz zaten!!!
Hakan aslanı bu takımda tutan ilk 11 de oynatan hocaları hoca olarak görmüyorum hakanla başlanan tüm maçları kaybettik takip edin 3 ligde bile oynama kapasitesi yok adamın ilk 11 de ya takım 10 kişi kalıyor beşiktaş maçında resmen 3 net pozisyonu yedi bu maçdada 1 net gol atamadı radyodan dinledim kavak ağacaından bir direk kesin onun yerine saha dursa ondan faydalı oluyor