Ligde kalan 8 macimizi alarak verilen Haksiz Karara Suratlarina güclü bir tokat patlatmaliyizki bir daha böyle hararlar almasinlar onlar icin bugün aldiklari maglubiyet onlari daha kötüye götürecek bundan eminim yeterki biz puan yada puanlar almaliyiz. Antep macindan alacagimiz puan onlarin cöküsü olacak Kafalarini dönderdikce enselerinde bizi görecekler bu hafta paniklediler ve puanlari verdiler bu korku onlara cok seylere mal olacak .Arkalarindaki Kara güclerde onlari kurtaramayacak kayip eden onlar olacak kazanan biz olacagiz bundan eminim biz bu ligde kalacagiz onlar gidecekler. Yeterki yeni hocaya ve Takima destegimizi verelim verdigimiz taktirdr bunun karsiligini alacagiz Yigidolara Temiz yürekli Dürürs Taraftara sesleniyorum.
SESLEN GARDAŞIM HAKLISIN KATILIYORUM SANA BİDE BEN SESLENİYİM HAYDİ YİĞİDOLAR HAYDİ GENÇLİKLER BU GÜN SAAT 12 DEE MEYDANDAN ANTEBE GİDİYOZ NE KADAR KALABALIK OLURSAK O KADAR BAŞIMIZ DİK OLUR
DURMAK YOK YOLA DEWAM SUSMAK YOK SÖZE DEWAM DÖNÜŞ YOK KIRMIZI BEYAZ RENGİMİZ SİWASSPOR SEVGİLİMİZ
YİĞİDO GENÇLİK
allah fererasyonun belasını versin verdikleri karar hükümetin dogrultusunda tamamen yanlı bir karar
gerçek kararı veripte diyarbakırıda düşürseler ne olacaktıki denizli kurtarır biz yine düşeriz o açıdan kararında önemi kalmıyor böylece