Önce ýonetim icerisinde degisiklikler olmali.
Mecnun baskan kalmali.
Burhan, kone, yigit, beykan, boye, ibrahim, texeira kalmali.
Aatif zaten gider.
Yeni hoca Bülent Uygun olmali.
Buna kafa yoralım tabi. Ben ayrıntılı bir paylaşım yapacağım. Ama net bilgi verebilmek için futbolcuların sözleşmelerini görmek lazım. Ayrıca maaşları, ücretleri ne kadar bilmek lazım. Çünkü Ptt 1. Lig ekonomik dengeler üzerine oluşturulacak bi kadro istiyor. Ayrıca önce teknik direktör belli olsun diyorum. Bunları detaylı konuşuruz.
Yine de özellikle Gökhan Süzen ile sözleşme yenilenmesini isterim. Emre zaten kalacak sanırım. Çağatay kalır. Yabancıların birçoğu gider. Kalanlardan maddi fedakarlıklar beklemeliyiz. Eğer Aatıf'ın sözleşmesinde serbest kalma maddesi yoksa bizi kurtaracak bir meblağa başka takıma gönderilebilir. Ama kalırsa da çok işe yarar. Gençlerden 4-5 tane elimizde bulunmalı. 25 kişilik kadronun en az 5-6 ismi genç isimlerden oluşmalı bence.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
Küme düsen takimlar, sözlesmesi devam eden yapancilari kadroda tutabiliyor ama benim merak ettigim konu. PTT kac yabanci sahada olabiliyor?
Ptt 1. Ligi'nde 5 yabancıdan fazla oynayamaz aynı anda. Ptt takımlarıyla ilgili iyi bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum. Futbolcu ve takım anlamında bir hayli gözlemim var. Bunlara da değiniriz nasip olursa.
Ptt 1. Ligi'nde 5 yabancıdan fazla oynayamaz aynı anda. Ptt takımlarıyla ilgili iyi bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum. Futbolcu ve takım anlamında bir hayli gözlemim var. Bunlara da değiniriz nasip olursa.
Bir kac sezon önce 3 yabanciya izin vardi demek ki son zamanda degisiklik oldu. PTT ligini takip ettigimi söyleyemem, en fazla skorlara bakarim o yüzden bilgim yoktu.
__________________ Aynı hatalari tekrar yapıp farklı sonuç beklemek deliliktir.