Aslında Sivasspor'umuz Menfaati Söz Konusu
Evet; aslında Sivasspor'umuz menfaati söz konusu ama büyük bir olasılıkla bu konu kapatılacak nedenini bende bilmiyorum!
Sivasspor'umuz uzun yıllardır süper ligin ve Türkiyenin köklü takımlarından birisi olduğu kesin ancak en büyük eksiklerinden biri resmi sitemizin siradan bir site olması bu durum birçok Sivasspor sevdalısını hem takımından soğutmakta hemde gerek yerel gerek ulusal basın tarafından kale bile alınmamaktadır, akıllara gelmiyor değil Sivasspor'un ortalama 2bin TL maaş ile çalıştıra bileceği web tasarımcı ve muhabir çalıştıracak gücü yokmu ? Var bunu gayet iyi biliyoruz bir çok yatan yönetici varken bu iş hiçte zor değil ancak sebep ne büyük bir soru işareti ? Rıza hocamızın açıkladığı transferler dışında hiç birine lig başladında üzerinde şerefli formamızı görmediğim takdirde inanmayacağım! Mecnun başkanımız Sivasspor'umuzun gelmiş geçmiş en büyük başkalarından birisi olduğu kesinlikle bir gerçektir ancak en büyük isteklerimizinden birisi resmi site hususudur hiç uzağa gitmeden 4Eylül Belediye Sporun sitesine bakarak bir süperlig takımı olarak ne kadar komik durumda oldumuzu görebiliriz diye düşünüyorum.
Vee Yönetimi Taraftar Sahip Çıkmaya Davet Ediyorum!
______________________________ _____________________
Cümle ve imla hataları yapmış olabilirim herkesten özür dilerim.